Digidexo.com

Hvordan bruke Natural bentonitt Gel

Bentonitt er et naturlig leire laget av vulkansk aske innskudd. Folk pleide å lage omslag ut av bentonitt for helsen. Fordi den beholder vann godt, dagens kosmetikk produsenter bruker den til å lage en gel for hudpleieprodukter, som for eksempel ansiktsmasker. Den har en glatt kvalitet som gjør det enkelt å påføre på huden. Bentonitt gel fjerner olje og smuss fra huden. Det hjelper også med å fjerne rynker og sårtilheling.

Bruksanvisning

•  Hell en åttendedel kopp bentonittpulver eller leire i en grunn skål.

•  Tilsett 1 kopp vann til bollen.

Legg en annen åttende kopp bentonitt pulver eller leire til grunne bolle. Ikke røre blandingen for å hindre at klumper dannes. I stedet la bentonitten takke med om to til fem dager.

Bruk en gaffel til å dytte små hull i blandingen dersom bentonitt ikke bland godt med vann. Dette hjelper vannet tjene mer i kontakt med bentonitten.

Bruk en skje til å skyfle noe av bentonitten på bunnen av den grunne skål og den haug på toppen av blandingen for å hjelpe blandingen Settle, om nødvendig.

6. Påfør et tynt lag med naturlig bentonitt gel til sår, kviser, utslett eller andre hudsykdommer.

•  Plasser en klebende bandasje over bentonitt gel for å hindre den fra flekker klær eller andre overflater. Alternativt kan fjerne bentonitt-gel med vann etter 20 minutter.

Påfør en halv-tommers lag av bentonitt gel over områder rammet av alvorlige plager, for eksempel indre skader og beinskader.

Vask bentonitt gel av etter en time og gjenta behandlingen så mange ganger du kan tåle.