Digidexo.com

Hvordan overgangen til en rå diett Etter Master Cleanse

Hvordan overgangen til en rå diett Etter Master Cleanse


The Master Cleanse er en flytende diett hvor kroppen får ingen mat og bare vann lett søtet med frisk sitronsaft eller rå lønnesirup. Denne dietten varer alt fra syv dager til to uker. Overgang til en rå diett etter denne rens må gjøres forsiktig på grunn av den ekstreme natur rens og den drastiske forandring i spisevaner. Det vil også ta tid og tålmodighet fordi, ifølge en studie ved Vanderbilt University, "levende og rå mat er mat som er økologisk og ikke har blitt oppvarmet, kokt eller behandlet på noen måte." (Se referanser 1)

Hvordan overgangen til en rå diett Etter Master Cleanse

Overgang Steps

•  Drikk bare vann og fersk fruktjuice (ikke hermetisert eller pakket) den første dagen etter at Master Cleanse. Nipp til disse juice hver tredje til fjerde time starter med frokost. Legge en til to rå matvarer i dietten din. Eksempler på rå mat er en halv eple eller sesongens friske frukt som mellommåltid i morgen. Ha en halv kopp servering av ferske grønnsaker som brokkoli til middag.

Drikk en grønnsaksbuljong eller suppe (gjerne hjemmelaget) på den andre dagen for lunsj og middag. Simmer grønnsakene i kjøttkraft eller suppe til svært øm så grønnsakene er lett å tygge. Fortsett å drikke din juice til frokost og spis frukt for en morgen snack. Spis noen flere friske grønnsaker til middag eller har en kopp friske grønnsaker, avhengig av hvordan kroppen føles.

3 Mer rå-matinntaket ved å legge en salat i kosten på dag tre. Ha en salat til lunsj og legge til mer grønnsaker til middag. Gjør en spiseplan. Stock kjøkkenet ditt minst en gang i uken med nok frukt, grønnsaker, frø og nøtter til å vare gjennom hele uken. Planlegg en dag i forveien for matvarer som må spiret eller gjennomvåt overnatting. Bli kvitt kjøtt, pakket mat, oster og andre matvarer som ikke er rå.

Fortsett å spise rå frukt og grønnsaker om dagen fire, men begynne å legge til nøtter, frø og korn. Spis litt frukt til frokost for variasjon. Ha litt frisk frukt og en salat til lunsj og en liten salat med gulrøtter og brokkoli til middag. Snack på en håndfull av nøtter eller frøene i løpet av dagen. Følg samme spising plan på dag fem og seks, men variere frukt og grønnsaker for å opprettholde interessen og variasjon.

På dag syv, spise tre rå måltider per dag og en til to snacks hele dagen. Se etter lokale kilder rå matvarer som bønder markeder og helsekost.