Digidexo.com

Hva kan du spise med Nutrisystem?

Hva kan du spise med Nutrisystem?


Nutrisystem er en vekt-tap programmet hvor du velger diett plan, og menyen du ønsker, og få maten levert til huset ditt. På grunn av fleksibiliteten i planen, er det en rekke matvarer du kan spise.

Frokost

Frokostmenyen er ganske sunt, men maten synes deilig og ikke tørt eller kjedelig. For eksempel har planen eple kanel havregryn og eple granola barer. Det er også blåbær-flavored pannekaker og banan muffins. Det interessante er mangelen på frukt-bare retter siden frisk frukt er en god frokost element.

Lunsj

Lunsjmenyen virker veldig deilig og har et bredt utvalg av måltider. For eksempel kan du spise røde bønner og ris på den første dag i uken, spise kylling noodle soup på den andre dagen, og rundt en uke fri med minestrone suppe. Sjokolade snacks som sjokolade bringebær bar er også bra.

Middag

Når du ser på middagsmenyen, er det vanskelig å skille mellom hva som er på der og vanlige bearbeidet mat, men siden måltidene er porsjon ut før levering til hjemmet ditt, bør det ikke være så ille. Noen interessante måltider omfatter BBQ biff over bønner og ris, kylling og dumplings, biff med poteter og saus, og grillet kyllingbryst.

Vegetarianer

Nutrisystem selv har noen måltider for vegetarianere. Noen av måltider inkludert er ost ravioli, sopp risotto, pasta primavera med tofu og vegetabilske lasagne. Imidlertid er vegetar-meny ikke så stor som de andre menyene, slik at vegetarianere kan være lurt å supplere Nutrisystem måltider med sine egne.

Betraktninger

Før du registrerer deg med Nutrisystem, kan det være lurt å prøve å forberede dine egne ukentlige måltider som er like sunt som dette programmet. Selv om du får de første tre ukene av mat gratis, må du betale en månedlig avgift fra det punktet på.