Digidexo.com

Hvordan virker Master Cleanse Diet fungerer?

Dagtid Delight

Det er noen få skritt involvert med Master Cleanse. Den første delen av dette skjer i løpet av dagen. En blanding bestående av vann, lønnesirup, cayennepepper og sitronsaft er laget og er den eneste kilden til kroppslig næring. Vanligvis du drikke seks til 12 glass om dagen, og de er omtrent like over 100 kalorier per stykk.

Bo nær hjemmet

En av de viktigste funksjonene i Master Cleanse er å detox systemet. Dette er virkelig vist ved de andre deler av rens. Det er ikke drikking som fører til dette, er det konsekvensene som følger av. I løpet av natta, du drikke en urte lakserende te sammen med en liter saltvann først i morgen. Dette bidrar til å rense tykktarmen og videre DETOX kroppen av urenheter. Den intense delen er det faktum at det er hyppige turer på do i løpet av hele denne prosessen. Det er ikke en god idé å være langt fra et bad når du gjør dette rens.

Få Thin Hurtig Plan

Etter Master Cleanse i 10 dager vil føre til raskt vekttap. Kroppen er ikke å bli sultet siden lemonade drikke har kalorier, men det er en redusert mengde kalorier. Det er heller ingen ekte mat som blir spist. Med det å være tilfelle, er flytende mye lettere for kroppen å fordøye, spesielt når det er lysere og klarere, slik tilfellet er med Master rens. Dette i sin tur fører til hurtig vekttap.

Animal Free

Den siste delen av Master Cleanse introduserer mat tilbake i kostholdet. Det anbefales å være en rå mat vegetarianer etter rens. Denne type spise har vært kjent for å være høyere på vitaminer og mineraler, høyere i fiber og også mindre taxing på fordøyelsessystemet.