Digidexo.com

Symptomer på lunge Candida

Lung candida er også kjent som sopplungebetennelse eller opportunistisk sopplungebetennelse. Candida er en type gjær som finnes naturlig i kroppen. Candida bare bli et problem når immunforsvaret er svekket eller ødelagt fra noe som HIV eller graviditet. Candida symptomer er ofte vanskelig å diagnostisere.

Symptomer

Lung candida kan forårsake influensa og lungebetennelse-lignende symptomer som inkluderer hoste, tretthet, feber, hodepine, slim fra hoste, muskelsmerter og kortpustethet.

Ingen klare symptomer

Selv om lunge candida kan produsere influensa og lungebetennelse-lignende symptomer, er det ingen klare symptomer på lunge candida. En person kan aldri vite at han har blitt smittet av candida. Siden de fleste symptomene er også symptomer på andre sykdommer, kan candida gå udiagnostisert i lange perioder av gangen.

Behandlinger

Hvis lungen candida blir detektert og diagnostiseres, deretter leger kan behandle candida-infeksjon med en type anti-sopp medikament.

Diet

Noen ganger kan en diett endring kan bidra til å holde candida i sjakk. Matvarer som inneholder mye karbohydrater, koffein, sukker og gjær hjelp mate gjær i kroppen din. Hvis du kutte ned på slike matvarer, deretter candida ikke vil være i stand til å fortsette å vokse i lungene.

Sprer

Candida gjær er ikke bare funnet i lungene. Candida kan finnes overalt i kroppen og kan føre til andre infeksjoner i tillegg.