Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta Bromocriptine

Bromocriptine er en reseptbelagte medisiner som brukes for en rekke behandlinger, inkludert menstruasjons og fertilitetsproblemer forårsaket av visse typer kreft, svulster, type 2 diabetes, veksthormon forhold og Parkinsons sykdom. Det gis oralt i tablettform, vanligvis to ganger daglig med et måltid og et fullt glass vann. Alvorlige bivirkninger kan omfatte depresjon, blodig oppkast, besvimelse, forvirring og kropp kribling, som er grunner noen mennesker kan velge å slutte å ta medisinen.

Hvordan å slutte å ta Bromocriptine

•  Ring legen din for å diskutere alternative behandlinger hvis du tar Bromocriptine og ønsker å slutte å bruke narkotika.

Fortell legen din om eventuelle andre forhold du har og andre medisiner du tar, så dere to kan formulere den beste planen for din omsorg.

Du må ikke slutte å ta Bromocriptine brått, men i stedet avta stoffet gradvis for å unngå symptomer fra tilbakevendende. Bromokriptin som foreskrevet for visse betingelser, for eksempel inhibering av tumorvekst, bør ikke stoppes umiddelbart for derved å hindre tumoren å vokse raskt.

Stopp Bromocriptine og snakke med legen din umiddelbart dersom du er gravid eller kan bli gravid. Stoffet kan stoppe melkeproduksjonen.

Ha en annen behandlingsplan klar hvis du har tatt Bromocriptine å behandle en kokainavhengighet. Legen din kan forskrive en annen narkotika eller anbefale en annen behandling for å lette din utvinning fra avhengighet.

Hint

  • Hvis Bromocriptine blir tatt for kreft eller en svulst, og du plutselig stopper behandlingen, kan svulsten vokse raskt som resultat. Vær forsiktig og konsultere legen din før du avbryter behandlingen.