Digidexo.com

Vertigo Analyse

Vertigo Analyse


Svimmelhet er en tilstand som ligner svimmelhet som har en følelsen av bevegelse eller spinning av sin kropp eller deres omgivelser. Vertigo er en vanlig medisinsk problem blant de fleste voksne, og mange har opplevd svimmelhet minst én gang i livet. Det er mulig å behandle de fleste tilfeller vertigo med medisiner.

Identifisere faktorer

Det finnes to typer vertigo: subjektive og objektive. Subjektiv vertigo er når en person føler hvis de beveger seg, selv om de står stille. Mål vertigo er spørsmålet om følelsen miljøet rundt den enkelte er svaiende. De fleste vertigo tilfeller stammer fra problemer med det indre øret eller nevrologiske problemer. Vertigo kan også være forårsaket av kardiovaskulære lidelser som en uregelmessig hjerterytme, migrene eller svulster.

Effekter

Mange lider av vertigo beskrive det som om verden er spinning eller de får følelsen av at de blir trukket til mot bakken. Andre symptomer på svimmelhet kan inkludere uskarpt syn, hodepine, offset balanse, tretthet, konsentrasjonsvansker og svette. Noen former for svimmelhet utvikle etter at en person har et hjerneslag. Disse formene for svimmelhet utvikle seg over tid, mens de fleste andre vertigo symptomer er sett umiddelbart.

Betraktninger

Det er viktig å diagnostisere årsaken til vertigo raskt som det kunne være et resultat av en mer alvorlig medisinsk tilstand som for eksempel slag eller tumor. Mange faktorer som pasientens medisinske historie, lenge vertigo følelse oppstår, og hva kommer før utbruddet av den følelsen kan hjelpe legen diagnostisere problemet. Leger bruker en rekke nevrologiske og fysiske tester for å fastslå årsaken. De fleste tilfeller av svimmelhet, særlig de som er forårsaket av indre øret infeksjoner kan behandles med antibiotika. Noen tilfeller krever vestibulære rehabilitering terapi, som er utformet for å redusere svimmelhet og bidra til å forbedre pasientens balanse.

Forebygging / løsning

Mens de fleste tilfeller av svimmelhet ikke kan forebygges, er det et par ting som kan gjøres for å unngå svimmelhet. Noen ganger vertigo kan være forårsaket av ganske enkelt å få opp altfor fort ut av en stol eller sitte opp for fort i seng. Dette kan føre til at en plutselig endring i blodstrømmen, noe som kan gi av følelsen av å bli ør i noen sekunder eller minutter. De fleste tilfeller av svimmelhet resultat fra hodeskader, som, så forsiktig som en person kan være, er ikke alltid forebygges.

Teorier / Spekulasjoner

Leger tiden studerer forbindelsen mellom vertigo og det vestibulære system, som omfatter det indre øret, vestibular nerve og cerebellum. De prøver å fastslå den eksakte koblingen mellom det indre øret og hjernen som kan utløse svimmelhet. Blodtrykket kan også spille en rolle i å forårsake svimmelhet. I tillegg er det genetiske studier blitt utført for å forsøke å bestemme om arvede tilstander i det vestibulære system påvirker balansen.