Digidexo.com

Natural Sinus Relief

Lider av sinus problemer er et vanlig problem. Bare gå et apotek og se på alle de produkter som hevder å behandle tett nese. Mange kan lindre symptomer, men forårsake døsighet eller slutt gjøre sinus problemer enda verre. Hvis du søker etter lettelse, prøve ut noen naturlig rettsmidler.

Ulempene ved Over-the-Counter Sprays

Mens over-the-counter nesespray kan i utgangspunktet avlaste lunger, deres instruksjoner fraråder å bruke dem i mer enn tre dager. Videre bruk fører ofte til en rebound effekt som gjør lunger verre enn før. I tillegg kan spray irritere nesehulen, spørre lomme lider å blåse nesen oftere.

Neseskylling

Mars 2009-Harvard kvinner Health Watch rapporterer at "en av de enkleste, billigste og mest effektive måtene å forebygge og behandle sinus problemer er nasal vanning." Du kan mikse din egen saltvann vask ved å fortynne en teskje salt i to kopper lunkent vann. Bruk en pære sprøyte for å presse oppløsningen inn i nesehulen. Du kan gjenta dette så ofte som nødvendig. Denne behandlingen bidrar også til å redusere irritasjon, lindre smerte og at tørre, sprø følelse.

Eucalyptus

I november 2007 Redbook, Krista Bennett og Nadeska Alexis rapporterer at "eukalyptus fjerner nesegangene og har naturlige anti-inflammatorisk, antiseptisk og smertestillende egenskaper." Eucalyptus ansiktsbehandlinger kan gjøres hjemme eller på en spa.You kan kjøpe eukalyptus-tilført puter og sinus masker.

Yoga

I mars 2007 utgaven av Natural Health, melder Stacy Adimando at yoga er Dolphin Pose kan bidra til å avlaste lunger ved å åpne brystkassen, slippe tetthet, og drenering og styrke luftveiene. Yoga hjelper også deg å slappe av og overvinne sinus vanskeligheter ved å fokusere på å puste.

Kombinerte fordeler

Kombinert sammen, kan disse naturlige metoder være enda mer potent. De hjelper til å behandle og forebygge sinus lunger og ubehag. Til forskjell fra over-the-counter eller reseptbelagte medikamenter, kan de bli brukt så ofte som ønsket, og har ingen kjente bivirkninger.