Digidexo.com

Farene ved Barnas kaldt medisin

Foreldre ikke lenger får råd til å gi sine små en dropper full av lilla drue-flavored hostesaft. The Food and Drug Administration (FDA) rådgivende utvalg har nylig annonsert at over-the-counter hoste og kaldt medisiner er ikke effektive for seks barn alder, og at slike medisiner kan også være farlig for små barn. Den gode nyheten er at forkjølelsessymptomer kan vanligvis lette med enkle hjem rettsmidler.

Farene

Ikke bare FDA anbefaler ikke hoste og kaldt medisiner for små barn, det anser dem potensielt skadelig. Som et eksempel, har en hoste og kaldt medikamenter inneholdende et antihistamin en sederende virkning som potensielt kan forverre en tilstand der et lite barn har problemer med å puste. I tillegg foreldre gir ofte barn med flere legemidler som overlappende ingredienser og føre til en utilsiktet overdose. Faktisk kan en hoste eller kaldt medisin dosering være dødelig for et lite barn. Som et resultat, FDA, i samarbeid med Forbrukerhealthcare Products Association, har tilbudt seg å relabel hoste og forkjølelsesmidler til å si at de ikke bør gis til barn under fire.

Større barn

Selv eldre barn er ikke like sannsynlig å ha problematiske bivirkninger etter å ha tatt hoste og kaldt medisiner, kan det fortsatt er problemer. FDA er fortsatt i prosessen med å bestemme fordeler og ulemper med å tilby hoste og forkjølelsesmidler til eldre barn. The Mayo Clinic oppfordrer foreldre til å realisere i mellomtiden at slike medisiner ikke kurere kaldt, men bare gi symptomatisk lindring. Foreldre må også lese nøye etiketten retninger for å unngå en utilsiktet overdose.

Antibiotika

Foreldre kan lure på om antibiotika er et trygt alternativ til å hoste og forkjølelsesmidler. Antibiotika er ikke nyttig for forkjølelse, fordi det er et virus. Antibiotika behandler bare bakterielle infeksjoner ved å drepe de uakseptable bakterier. I tillegg antibiotika har sine egne fallgruver, gjør et vesen som konstant bruk av dem en persons kropp mer sannsynlig å utvikle bakterier-resistente infeksjoner i fremtiden.

Home Care

Den beste måten å berolige en ung barns kaldt er å tilby lindrende omsorg, ikke medisinering. Noen måter å bidra til å holde et barn komfortabel når han lider kaldt symptomer er: tilby ham rikelig med væske og bruke en luftfukter for å tømme ut lunger, tillate ham å få nok hvile, bruke saltvann nesedråper, og (hvis han er gammel nok ) tilby ham hoste drops eller halspastiller og har ham gurgle saltvann for å berolige en sår hals.

Forsiktig

De fleste forkjølelser løse seg selv i tid, men vet når du skal ta ditt barns sykdom på alvor. Ifølge Mayo Clinic, er et spedbarn under tre måneder mer sannsynlig enn et eldre barn til å utvikle en alvorlig sykdom fra en kald og så bør sees av en lege. I tillegg kan et barn ha noe mer alvorlig hvis han: ikke produserer urin så ofte som vanlig; har en temperatur enn 103 grader Fahrenheit for mer enn en dag eller en temperatur over 101 grader lenger enn uke; er å produsere gult øye utslipp; er å produsere grønn nese for over to uker; er hoste i mer enn en uke; har øresmerter eller sinus smerte.