Digidexo.com

HGH sekresjon priser hos barn

Menneskelig veksthormon (HGH) er et hormon i kroppen som er utgitt i en pulserende mote. Høye verdier av HGH kan være normalt på grunn av måten legemet frigjør hormonet.

Normal

Normal utskillelse av HGH hos barn er mindre enn 20 ng / ml. I nyfødte, er HGH sekresjon høyere, som viser normale verdier 15 til 40 ng / ml.

Høy verdi

Høye verdier hos barn kan indikere problemer, inkludert diabetes, sult eller nyreproblemer. En annen grunn kan være på grunn av gigantisme forårsaket av en noncancerous tumor i hypofysen utskillende skytende HGH. Med gigantisme, vil insulinlignende vekstfaktor 1 (IGF1) være høy, også.

Lav verdi

Lave verdier av HGH i barn kan være et resultat av en tilstand kjent som dvergvekst, som er forårsaket av veksthormonmangel. En annen mulig årsak kan være hypopituitarisme, en redusert hormon fra hypofysen.

Test Faktorer

Nivåene av HGH påvirkes av flere faktorer, blant annet å ta medisiner som amfetamin, kortikosteroider, insulin og østrogen. Andre faktorer som kan påvirke nivåene av HGH i blodet inkluderer hypoglykemi, fedme og tar johannesurt.

Sjekker Levels

Når du sjekker for HGH nivåer i blodet, er det best å ikke spise eller drikke noe 10 timer før du får HGH test. Dessuten er det best å ikke trene før testing for HGH i blodet. Denne blodprøven er gjort av lege og utføres kun dersom veksten er unormal i et barn.