Digidexo.com

Hva er den mest effektive for behandling av kokainmisbrukere?

Kokainmisbruk er et komplisert fysisk, mental og følelsesmessig problem, ifølge forskere Drew W. Edwards og Mark S. gull. Effektive for behandling av kokainmisbrukere trenger å ta hensyn til det mangefasetterte natur kokainavhengighet. Det finnes en rekke brukte metoder for håndtering og behandling av kokainmisbruk og-avhengighet.

Behavioral

Endring av atferd er et vanlig kurs i behandling for kokainmisbrukere og narkomane. En av de mest effektive for behandling av kokainmisbrukere innebærer det som kalles atferdsmessige intervensjoner. Den atferds behandling og gjenvinning prosessen innebærer gruppe terapi og one-on-one rådgivning. Behavioral behandling forekommer i både døgnbehandling og poliklinisk.

I hjertet av atferdsterapi og utvinning prosessen er undervisning overgriper eller narkoman ny atferd, utskifting conduct for vanedannende aktiviteter.

Rådgiving

Rådgivning er også en effektiv behandlingsforløpet for en person kjemper en avhengighet til kokain. Det endelige målet med rådgivning som en behandling for kokainmisbruk er å identifisere og deretter ta opp underliggende problem eller problem som ga opphav til vanedannende atferd.

Rådgiving er foretatt i både døgnbehandling og poliklinisk. Det er både rådgivere og terapeuter som har spesialisert seg på behandling av pasienter som sliter med rusmisbruk og avhengighet problemer.

Selvhjelp

Gjennomføre et kurs for selvhjelp er også nyttig for mange mennesker som jobber med kokain misbruk eller avhengighet. Selv om selvhjelp er ikke passende for alle kokainmisbrukere, gir det minst et utgangspunkt på bedringens vei i mange tilfeller.

Det finnes en rekke ulike selvhjelps programmer tilgjengelig for kokainmisbrukere og narkomane, mest basert på de samme 12-trinns prinsipper utviklet gjennom Anonyme Alkoholikere. De tre hyppigst benyttet selvhjelpsprogrammene ved kokainmisbrukere er Cocaine Anonymous, Anonyme Narkomane og Anonyme Alkoholikere.