Digidexo.com

Hva slags vann er best å drikke?

Hva slags vann er best å drikke?


Med over to tredjedeler av kroppen vår består av vann, er det viktig for vår helse er ubestridelig. De fleste av oss ser betydningen av å konsumere nok vann (8 til 10 glass per dag), men kvaliteten på dette vannet er ofte oversett. Den beste vann å drikke er naturlig filtrert og full av mineraler.

Vann fra springen

Før nå for kranen, sikre vann tilgjengelig i ditt hjem er behandlet. Langvarig forbruket av klor, anvendes for å desinfisere vannet, har blitt knyttet til en økt risiko for kreft. Vann fra springen har noen mineralinnhold, plukke opp magnesium og kalsium gjennom vassdrag, men er minimal i forhold til mineralvann.

Destillert

Destillasjonsprosessen fjerner eventuelle faste reststoffer fra vannet, fjerne all mineralinnhold. Destillert vann er tilgjengelig som et billigere, flaske alternativ til mineralvann.

Flaskevann

Når man drikker vann på flaske, er mineralvann det beste alternativet. Body Ecology hevder noen merker bare rense og vann re-pakke springen mangler på essensielle mineraler. Sjekk den ernæringsmessige informasjonen på emballasjen for å sikre at du får mineralrike vannet. Giftstoffer fra plastflasker kan lekke ut i vannet, så drikk fra glassflasker når det er mulig.

Mineralrike vannet

Den beste typen vann å drikke er naturlig filtrert, mineralrikt vann fra brønner, naturlige kilder og naturlige underjordiske mineral vannmagasiner. Disse typer av vann inneholder mineraler slik som kalium, natrium og magnesium, - alt viktig for å hjelpe kroppen utføre optimalt.

Filtre

Hvis pris eller beliggenhet gjør forbruker mineralrike vannet vanskelig, ved hjelp av et filter er et godt alternativ. Standard filtre slik som de som er laget av Brita bidra til å redusere klorinnholdet og forbedre smaken, men også redusere mineralinnhold. Absolutt en Micron Filtration, tilgjengelig i enkelte vann filtre, fjerner alle partikler på størrelse med én mikrometer og større - slik at mineralinnholdet urørt.