Digidexo.com

Alternative metoder for Drug Treatment

Hvis noen lider av narkotikaavhengighet og avhengighet, det er mange måter å potensielt behandle og kurere tilstanden som kanskje er annerledes enn de tradisjonelle metodene praktiseres på narkotika rehabilitering fasiliteter (avgiftning, rådgivning og ettervern). Det er mange varierte alternative behandlingstilbud for overvinne narkotikaavhengighet, inkludert aminosyre behandlinger, homøopatiske terapi, akupunktur, kroppen rensing, trosbasert behandling, villmark overlevelse trening og til og med rehabilitering i atmosfæren av en vakker tropisk øy paradis og mange, mange andre.

Holistisk Drug Treatment

En alternativ metode for behandling er helhetlig. Med helhetlig behandling, er pasienter utsatt for gamle østlige praksis for å bidra til å gjenopprette balansen, nyte mer fred i sinnet og nå et høyere plan av opplysning. Med helhetlig narkotikarehabiliteringspraksis, folk praktisere yoga, akupunktur, transcendental meditasjon og andre kinesiske praksis for å koble sammen sinn, kropp og ånd.

Trosbaserte medikamentelle behandlinger

Trosbaserte medikamentelle behandlinger er et annet populært alternativ teknikk for rusfeltet. For åndelige pasienter, trosbaserte medikamentelle behandlinger referere Bibelen så vel som den sterke troen på en høyere makt for å bidra til å få på veien til narkotika utvinning. Denne alternative metoden er vanlig for folk ukomfortable med de mer tradisjonelle narkotika rehabilitering metoder for bare detox, rådgivning og ettervern.

Amino Acid Treatment

Med aminosyre-terapi, hos pasienter observere vitenskapen om avhengighet og er gitt intravenøse aminosyrer i løpet av en 10, 15-eller 21-dagers periode. Med aminosyrer, får hjernen alt som det blir fra stoffet for avhengighet, så cravings er ofte eliminert. Dette er en helt naturlig måte å hjelpe redusere narkotikaavhengighet.

Homofile og lesbiske Treatment

Homofile og lesbiske (homofile, lesbiske, biseksuelle, transseksuelle) behandlingstilbud er også en annen måte for folk å få behandling ved hjelp av en alternativ metode. I Homofile og lesbiske narkotika fasiliteter, enkeltpersoner får spesialisert behandling og rådgivning som omhandler og fokuserer på opprinnelsen og årsaker til narkotikaavhengighet innenfor Homofile og lesbiske samfunnet, inkludert isolasjon, seksuell identitet forvirring, gruppepress og mer.

Dame Drug Treatment

Medikamentell behandling for kvinner er en annen medikamentell behandling alternativ metode at kvinner kan forfølge. Drug Rehab for kvinner fokuserer på å hjelpe kvinner leges på en sikker, komfortabel og ikke-truende miljø. Disse typer rehabiliteringssentre konsentrere seg om å bistå kvinner i å bryte fri fra syklusen av narkotikaavhengighet via gruppeveiledning (kvinner har en tendens til å trives i samme kjønn atmosfærer).