Digidexo.com

Hvordan søke om matkuponger i Florida (SNAP)

Hvordan søke om matkuponger i Florida (SNAP)


Floridas Supplemental Nutrition Assistance Program hjelper lavinntektsfamilier kjøpe den maten de trenger for å holde seg frisk og aktiv. Statens Institutt for barn og familier (DCF) arbeider med søkere som oppfyller inntekts standarder og andre krav. Familier kan søke elektronisk via DCF tilgangssystem eller ved å besøke en DCF kontor. Kvalifiserte søkere får elektronisk fordel transfer (EBT), som tildeler en månedlig nytte beløpet til familier i henhold til deres netto inntekt og familiestørrelse. Støttemottakere kan bruke EBT kortet i butikker som viser quest logo.

Hvordan søke om matkuponger i Florida (SNAP)

•  Bestem om du er kvalifisert. Søkere til SNAP programmet bør være lovlige innbyggere i Florida og har inntekt på eller under 130 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. For en familie på tre, er netto månedlig inntekt grense $ 1526, per oktober 2010 For å finne grensene for en større husholdning, legge til $ 312 per ekstra husstandsmedlem.

Søk om fordelene Internett ved å besøke DCS hjemmeside. Registrer deg som ny bruker gjennom tilgang (se Ressurser). Etter registrering, velger du "Søk om fordelene." Har alle personnumre, fødselsdato og husholdningenes inntekter tilgjengelige for å fullføre programmet. Gjennomgå all informasjon er riktig, før du sender inn.

Påfør i person ved å besøke ditt fylke DCS kontor. Liste nåværende bolig, medisinsk og uforutsette utgifter på papiret søknad om ytelser. Noen kontorer krever en kopi av statlig ID eller førerkort.

Forvent et brev fra DCS planlegge en in-house intervju. SNAP-programmer er generelt anmeldt innen 30 dager etter at de er mottatt. Kontakt DCS-kontoret for å be om en telefon intervju eller å planlegge hvis du må.

Delta på intervjuet i tide. Ta nødvendige dokumentene oppført i intervjuet pakke: gyldig legitimasjon, bevis på lovlig borger status eller grønt kort, Social Security-kort og personnummer til alle husstandsmedlemmer, dine to siste lønnsslipp stubber, arbeidsledighet eller trygd uttalelser, og Bolig og kommunale kvitteringer .

avventer en aksept brev fra DCF godkjenne din fordel beløpet. Aktiver EBT kortet umiddelbart ved å ringe nummeret som er oppgitt i brevet eller på baksiden av kortet. Sett opp et sikkert passord.

klage, hvis du blir nektet SNAP fordeler, ved å kontakte din lokale DCF kontor.