Digidexo.com

Kosttilskudd for Tennis Elbow

Tennis albue, eller lateral epikondylitt, er en smertefull betennelse i senen som forbinder musklene i underarmen til humerus (overarmsbenet). Ifølge tennis-elbow-treatment.com, er tennisalbue en kategorisert som en repetitive stress skade. Doing aktiviteter som involverer repeterende bruk av din hånd, håndledd og underarm, som for eksempel tennis, maleri, keyboarding, raking eller ved hjelp av en skrutrekker eller saks, kan føre til tennisalbue. Avvikling den aktiviteten som forårsaket skaden er den primære skritt i healing, men heldigvis er det mange kosttilskudd som du kan ta for å lette helbredelsesprosessen.

Glucosamine and chondroitin

Mange tennisalbue lider har funnet lindring ved å ta glukosamin med chondroitin. Ifølge arthritis-pain-cure.com, Glucosamine and chondroitin er stoffer som finnes naturlig i menneskelig brusk, men som kosttilskudd, både spille en rolle i å reparere bindevev og øke fleksibiliteten i leddene. Glucosamine and chondroitin har også anti-inflammatorisk egenskaper som bekjemper betennelser assosiert med tennisalbue. Fordi glukosamin kommer fra skalldyr, kan det være lurt å unngå det hvis du er allergisk mot skalldyr. Også, sjekk med legen din før du tar glukosamin hvis du er gravid eller har diabetes.

Urte kosttilskudd

NaturalTherapyPages.com antyder anti-inflammatoriske urter som gurkemeie og bukkehornkløver som naturlige behandlingstilbud for tennisalbue. Ingefær er en annen effektiv urtemedisin. Du kan konsumere gurkemeie og ingefær internt som en te flere ganger om dagen for å redusere smerter og betennelse i tennisalbue. Du kan også bruke ingefær, gurkemeie og bukkehornkløver eksternt til den skadde albuen. For å gjøre en gurkemeie grøtomslag, bland pulverisert gurkemeie og noen dråper vann og bruke det til din albue og underarm. For en ingefær wrap, rist en håndfull av ingefær og suge den i varmt vann i ca 15 minutter. Neste, ta en klut og dyppe den i væsken, vri ut overflødig væske, og deretter vikle albuen i våt klut. Å helbrede med bukkehornkløver, lage en pasta med melk og bukkehornkløver frø og gjelder for albuen. Med ingefær, gurkemeie og bukkehornkløver eksterne applikasjoner, la urten for å holde på i minst 20 minutter før du tar.

Vitaminer og mineraler

NaturalTherapyPages.com anbefaler vitaminene A, C og E, og mineralet sink for å hjelpe den helbredende prosessen med tennisalbue. Vitamin A er ansvarlig for produksjonen av kollagen i sener og bindevev. Vitamin C fremmer mobilnettet reparasjon og foryngelse. Vitamin E og sink beskytter mot skade av frie radikaler og redusere hevelse av arrvev. Du kan også legge til Omega-3 fettsyrer til albuen supplement listen. Omega-3 fettsyrer, som vanligvis finnes i fiskeolje, bidra til å redusere betennelse.