Digidexo.com

Carpal tunnel Øvelser og Strekker

Carpal tunnel syndrom er en nevrologisk tilstand der hovednerven tunnel langs palm side av håndleddet blir smalere. Dette komprimerer nerve, plassere press på sener og leddbånd i hånden og resulterer i svakhet og nummenhet i hånden og en utstrålende smerte som kan strekke seg opp armen. Du kan redusere symptomene på carpal tunnel eller bidra til å forhindre en blusse opp med enkle strekninger og øvelser.

Strekninger

Carpal tunnel er ofte et kronisk problem forårsaket av repeterende bevegelser som å skrive, korthandel, vri en fastnøkkel eller andre tiltak som krever konstant hånd sammentrekning. Du kan redusere de langsiktige effektene av disse handlingene med grunnleggende hånd strekninger. Trekke fingrene forsiktig, en om gangen, bort fra kontakten. Du kan høre en pop. Dette er frigjøring av luft i skjøten, og en akseptabel lyd. Hold armen utvidet og trekke fingrene tilbake mot deg, slik at de kan peke mot himmelen. Hold denne og deretter trekke dem ned. Denne strekker armmusklene og hånd sener. Roll din håndledd både med og mot klokken for å løsne håndleddet ledd og slappe hånden.

Øvelser

Når du gjør en øvelse for å styrke området, være oppmerksom på det, før du har lettet smerte og symptomer på carpal tunnel syndrom, vil du skal være forsiktig med å styrke musklene som er i den mest smerte. Grunnen er at du trenger for å gjenopprette balansen i hånden styrke til å avlaste så mye press på den komprimerte området som mulig.

Bruk en myk ball å gjøre håndklemmer. Du kan øke motstanden senere som du gjenvinne mer styrke. Alternative fingrene du bruker til å presse ballen, bare ved å bruke pinky og ringfinger for ett sett og i midten og forgrunnen fingrene for den neste. Prøv forskjellige kombinasjoner. Wrist curls med lette vekter kan også bidra til å forbedre underarm styrke. Bruk en strikk rundt fingrene til å jobbe med å åpne hånden med motstand. Dette er en stor oppgave å gjenopprette balansen fra aktiviteter som krever hyppig knyttneve stengetid.

Tension Slipp

Nøkkelen til å lindre smerten av carpal tunnel syndrom er å slippe spenningen plassert på nerve i hånden. Alltid konsultere legen din før du starter en ny treningsøkt plan. Glasur hånden etter å gjøre øvelsen rutine og ta anti-inflammatorisk medisin vil bidra til å forhindre mer press.

Du kan også redusere spenningen i hånden ved å riste hendene ut under hyppige pauser i arbeidet eller rutine. Skulder shrugs og arm rotasjoner er også flotte øvelser som frigjør spenninger i armer og skuldre som gjennomsyrer ned til håndleddet.