Digidexo.com

Kan Advil Hjelp angst?

En fobi er en vanlig psykisk helse tilstand som kan behandles gjennom psykoterapi, medisiner eller begge deler. Tradisjonelt sentrert om bekymringsfulle tanker og forvrengt trossystemer, kan angst også forårsake smerte i mange pasienter i ekstreme tilfeller. Som et resultat av noen pasienter velger å behandle dette smerte og angst via bruk av Advil eller annen ibuprofen-baserte medikamenter; Men dette kan ikke være det beste alternativet for behandling av angst selv.

Initial diagnose

Hvis en pasient tror han kan lide av en angstlidelse, kan en fastlege henvise ham til en psykoterapeut eller psykiater til å søke terapeutisk behandling. Med en grundig innledende vurdering, vil terapeuten fastslå alvorlighetsgraden av angst hos pasienten, inkludert restsymptomer som kvalme, hodepine eller smerter i kroppen. Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), har monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere) lenge vært brukt til å behandle tilfeller av depresjon og angst. Advil er ikke brukt til å behandle angst, men har blitt brukt av pasienter som opplever smerte knyttet til sine symptomer. Pasienter som tar Advil å lindre smerte bør være slitne av mulige interaksjoner med MAO-hemmere, og en første diagnose og narkotika resept av en kvalifisert terapeut er avgjørende.

Bivirkninger av Ibuprofen

Rusmidler som ligner på ibuprofen-baserte Advil eller Motrin er klassifisert i NSAID narkotika familie, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Ifølge MedicineNet, en vanlig bivirkning som kan være av særlig betydning for angst-lider innebærer økt sannsynlighet for sår utvikling i magen og tarmveggen når ibuprofen er tatt i store doser. Tradisjonelt, kronisk angst pasienter er mer utsatt for å utvikle magesår på grunn av økt utskillelsen av magesyre under økt episoder av stress og bekymring. Risikoen for sår kan forstørres ved kombinasjonen av angst og medikamenter som Advil, og dermed sette pasienten i en større helserisiko.

Legemiddelinteraksjoner

Som med mange lidelser som krever bruk av medisiner som ligner på MAO-hemmere, må pasientene overvåke inntaket av andre over-the-counter medisiner som ligner på Advil for å hindre muligheten for farlige legemiddelinteraksjoner. For eksempel, sier NIMH pasienter som tar MAO-hemmere for angst lettelse risikerer økt blodtrykk når den kombineres med bruk av ibuprofen. Denne økningen i blodtrykket kan legge til minimal risiko for potensiell hjertesvikt innen pasienter som allerede bruker store doser av ibuprofen eller Advil, noe som gjør kommunikasjonen mellom terapeut og pasient som mye mer kritisk i behandlingsprosessen. Total, medikamenter som ligner på Advil bør ikke bli brukt som den primære metode for angst lettelse.