Digidexo.com

Onion Jar Cure for Insomnia

Det finnes mange forskjellige hjem rettsmidler for behandling av søvnløshet. En av de mest nysgjerrige er løk jar kur. Denne vaksinen har eksistert i mange år, og for noen mennesker er ofte ganske effektivt. Løken er en av de mest populære grønnsaker, forbrukes over hele verden. Ikke bare smaker det godt når det legges til mat, har løk mange helsefordeler. Kineserne brukte løk i mat terapi fordi løk har evnen til å slappe av i musklene, og kan dermed bidra til å avlaste en underliggende årsak til søvnløshet.

Basic Onion Jar Cure

Hvis du vil prøve den grunnleggende løk jar kur for søvnløshet, bare skjære opp noen form for mellomstore løk, og legg skivene i en krukke med et tettsittende lokk. Før sengetid, inhalerer dampen i glasset så lenge som komfortabelt mulig. Re-cap glasset, og du bør sovne innen femten minutter. Ta vare på dette glasset ved sengen din, slik at du kan puste inn løk damper som nødvendig gjennom hele natten hvis du våkner.

Modifisert versjon av Onion Cure for Insomnia

For en annen versjon av løk kur, terninger en mellomstor løk i veldig fine stykker. Koke en liter vann i en kjele, fjern fra varmen og legg terninger løk biter i kokende vann. La blandingen bratt i ca fem minutter, til vannet er avkjølt. Legg fem dråper honning til en teskje av løk vann, og drikke denne blandingen. Løk vann blandet med honning skal hjelpe deg å sovne raskere. Du kan lagre løken vann i kjøleskapet for å bruke de neste par nettene.

Flere Onion Cures for Insomnia

Et annet alternativ for behandling av søvnløshet er å prøve å spise rå løk før du går til sengs. Noen som har prøvd det rapporterer at rå løk vil indusere dyp søvn. Enhver type løk vil være nok.

Inkluder rå løk i salater og kokte løk i andre matvarer. Løksuppe er en god måte å spise løk for å hjelpe med søvnproblemer.

Ofte bare spise noen kokte løk kan bidra til å lette søvnløshet.

En annen folkemedisin som kan fungere for din søvnløshet er å plassere en oppskåret løk under puten.

Rådfør deg med lege dersom disse hjem rettsmidler hjelp løk fungerer ikke i behandling av søvnløshet. Du kan kreve en medisinsk evaluering.