Digidexo.com

Organisk behandling av depresjon

Mange behandle depresjon som et enkelt tilfelle av blues, men faktisk er det en ekstremt ødeleggende følelsesmessig tilstand som kan forårsake betydelig skade hvis den forblir ubehandlet. Leger kan foreskrive antidepressiva i noen tilfeller, men hvis du ikke vil at tung medisinering, kan du bruke visse former for organisk behandling for å løse det.

Johannesurt

Johannesurt er en svært gammel urt som kan brukes til å behandle mild depresjon. Det kan påvirke effekten av andre medisiner, så du bør alltid fortelle legen din dersom du bruker det.

SAM-e

SAM-e er et supplement du kan ta som øker nivået av serotonin og dopamin i hjernen. Det forekommer naturlig i kroppen din, noe som gjør det svært trygt i de fleste tilfeller.

Gingko Biloba

Ginko biloba øker blodtilførselen til hjernen, øke energinivået og redusere stress og angst. Det er en urteekstrakt tilgjengelig i de fleste ernæring butikker.

Valerian Root

Valerian root bidrar til å bekjempe søvnløshet og gir en god natts søvn. Det er viktig å redusere stress og angst, som ofte bidra til depresjon.

Trening

30 minutter en dag med trening - spesielt utendørs på en solrik dag - kan heve energinivået og bidra til at du føler deg godt om deg selv.