Digidexo.com

Stiler av CPAP maskiner

Obstruktiv søvnapné er en delvis eller total kollaps av luftveiene. Dette kan skje så få som fem ganger per time eller mer enn tretti ganger per time; hver forekomst er kjent som en apnea. Hver apnea hendelse forårsaker påkjenning på hjertet og sirkulasjonssystemer som i sin tur umiddelbart fører til stress til de fleste organer og systemer i kroppen på grunn av mangel på full oksygen-rik blodtilførsel. Venstre ubehandlet, kan søvnapné provosere veldig rask hjertesvikt og død i løpet av minutter.

Den vanligste behandlingen for obstruktiv søvnapné er (CPAP) kontinuerlig positivt luftveistrykk maskiner. Alle CPAP maskiner har tre felles faktorer: de er klassifisert som en medisinsk tenke og må ha FDA-godkjenning, de krever en legens resept, og de krever noen form for maske.

Automatiske Justere Machines

En type CPAP maskin er vannfylt, oppvarmet luftfukter. Den trykksatte luften fra maskinens utgangsport luft strømmer over overflaten av det oppvarmede vann og deretter fortsetter til pasientens maske. Noen CPAP enheter har muligheten for bruk over hele verden, fordi den indre kretsen kan automatisk tilpasse seg utenlandske strømninger. Høyde over havet er en viktig komponent av trykkluft, så dette CPAP maskinen kan automatisk justere for høyde og levere den foreskrevne trykk. Noen typer kan bytte til opererer på likestrøm fra en båt eller bil batteri.

Programmerbare Machines

Ramping er en type CPAP som langsomt øker lufttrykket inntil nå det korrekte trykket. Denne maskinen gjør det mulig for pasienten å tilpasse seg trykket gradvis, eliminerer ubehag og panikk som full, umiddelbar trykk kan forårsake. Programmerbare maskiner fornemme varierende trykk behovene den sovende pasienten og justerer automatisk.

Bi-level programmerbare CPAP maskiner operere på to forskjellige programmerte press, en for innånding og en for utpust. En nylig godkjent CPAP modellen tilbyr konstant innånding press og variable utånding press bestemmes av maskinen basert på data samlet som pasienten sover.

Lege Monitoring Machines

En lege Overvåking maskin skjermer hvor ofte en pasient bruker maskinen, fange og opptak av data til et lite kort-lignende lagringsmedier. CPAP registrerer det faktiske antall og intensitet apné- hendelser og kan være datamaskinen ned fra lagringsmedier for analyse av legen. Dette hjem-basert teknologi er fortsatt voksende, og kan eliminere behovet for en polysomnografi (søvntest) i fremtiden.