Digidexo.com

Isometh / APAP / DIKLOR bivirkninger

Diklor, også kjent som Isometh, APAP, og Dichlorphenamide, er en karboanhydrase-inhibitor som brukes i behandlingen av glaukom. Denne medisinen har også blitt brukt som et krampestillende for å kontrollere anfall av epilepsi. Som med de fleste medisiner, er det en rekke av bivirkninger forbundet med bruk av dette medikament.

Vanlige bivirkninger

Noen av disse bivirkningene inkluderer unormal tretthet og svakhet, blodig urin, depresjon, smerter i korsryggen, problemer med vannlating, smertefull vannlating, og en plutselig reduksjon i mengden av urin. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke DIKLOR, de bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Noen alvorlige bivirkninger er blodig eller svart avføring, ustøhet, kramper, forvirring, elveblest, feber, utslett, hudirritasjon, blek avføring, muskelsvakhet, sår hals, gulfarging av hud og øyne, økt tørste, uregelmessige hjerteslag, muskelkramper , kvalme og oppkast. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

DIKLOR har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og tretthet. Som et resultat, anbefales det at brukerne ikke bruker noen form for maskiner mens du bruker denne medisinen. Fortell legen din dersom du er allergisk eller har hatt en allergisk reaksjon på noe mat eller medisiner før du begynner bruk av DIKLOR. Denne medisinen kan også skilles ut i morsmelk, så vennligst bruk ekstrem forsiktighet hvis du tar denne medisinen mens du ammer.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser større enn det som er anbefalt på etiketten. Denne medisinen gis i tablettform, og bør alltid tas med mat for å unngå mageproblemer. Ta denne medisinen med frokost så snart du våkner opp som denne medisinen har vært kjent for å forårsake søvnløshet hvis tatt om natten. Doser vil variere avhengig av pasienten, så ta kontakt med legen din om den beste behandlingsmetoden.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, kontakt din lokale lege umiddelbart.

Ved mistanke om overdose av DIKLOR, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Diklor er ment for behandling av de ovennevnte plager og bør ikke brukes recreationally eller uten resept.