Digidexo.com

Hvordan bli kvitt mørke sirkler og Kronisk Red Eye

Å ha mørke ringer under øynene og kronisk røde øyne kan gjøre at du føler selvbevisst om utseendet ditt. Naturligvis, du ønsker å bli kvitt dem. Heldigvis kan du prøve forskjellige produkter, både naturlige og medisinske, for å lindre problemet. Det beste kan imidlertid være å eliminere den vanligste årsaken til problemet - sove mer og la øynene hvile i løpet av dagen.

Hvordan bli kvitt mørke sirkler og Kronisk Red Eye

•  Identifiser årsaken til dine mørke ringer og røde øyne. I noen mennesker, er disse problemene forårsaket av mangel på søvn eller bruker datamaskinen for mye. Imidlertid kan det være grunn til allergener, inkludert melk eller plantevernmidler på frukt og grønnsaker, eller på grunn av væskeansamlinger. Noen mennesker er bare mer genetisk utsatt for puffy øyne.

•  Fjern årsaken til problemet. Hvis du kan finne en årsak, arbeide for å forbedre situasjonen. For eksempel kan du prøve å få mer søvn eller betale nærmere oppmerksomhet til kosthold.

Bruk naturlige løsninger for å bli kvitt mørke ringer og røde øyne. Naturlige løsninger innebærer kjøling øyepartiet. En måte å gjøre dette på er å koke en te-pose, så la den avkjøles og plassere den på øyet. Du kan også bruke skiver av agurk eller rett og slett en kul fille.

Prøv å over-the-counter løsninger. Påfør en anti-inflamatory øyekrem under øynene. Øyedråper kan bidra til å bli kvitt røde øyne.

Snakk med legen din hvis problemet vedvarer. Når du har brukt opp både naturlig og over-the-counter rettsmidler, kan det være et dypere problem.