Digidexo.com

Hydrolyserte Kollagen bivirkninger

Hydrolyserte Kollagen bivirkninger


Gelatin er en form for hydrolysert kollagen som bringer en klar tilførsel av fire essensielle aminosyrer: glycin, prolin, hydroksyprolin, og glutaminsyre. Negler og hud dra nytte av disse aminosyrene. Ifølge en 2004 CBS Money Watch rapport fra Jim Caras, kan hydrolyserte kollagen produkter også beskytte kroppens muskelmasse, dra leddgikt, og hjelper kroppen til å forbrenne fett og forbedre vekttap. Og mens noen forbruksprodukter virke som trygt - enn si som beroligende - som gelatin, har alt sine ulemper. Rådfør deg med en lege før du begynner på et regelmessig bruk av hydrolysert kollagen som et næringstilskudd.

Aktuelle bivirkninger

Topisk anvendelse av hydrolysert kollagen har vært kjent for å utløse dermatitt eller betennelser i huden. I hovedsak utvikler en mild utslett. Den eksakte årsaken kan variere fra person - men oftest dermatitt er en form for allergisk reaksjon. Den beste kur for de som rammes, er å slutte å bruke hydrolysert kollagen lokalt.

Muntlige reaksjoner

Gelatin, som enhver matvare, løper risikoen for matallergier. Hydrolysert kollagen er laget av nedbrutt animalsk protein, mest vanlig fra kyr. Personer som er allergiske til biff og andre animalske produkter bør være skeptisk til forbruker hydrolysert kollagen.

Chicken Kollagen

Noen hydrolyserte kollagen produkter blir nå laget av kylling. Mens det er ingen studier på bivirkninger av kylling-baserte hydrolysert kollagen, har andre kylling-baserte supplement produkter vært kjent for å forårsake kvalme, halsbrann, diaré, forstoppelse, tretthet, hudreaksjoner, og hodepine. Personer med kjent allergi mot kylling og andre kjøttprodukter bør vurdere å unngå denne formen for hydrolysert kollagen.