Digidexo.com

Hvordan behandle metabolsk syndrom med krom

Metabolske syndrom er sammensatt av en gruppe av medisinske tilstander. De primære risikofaktorer for metabolsk syndrom er insulinresistens og overflødig fett rundt magen. Metabolsk syndrom er også preget av høyt blodtrykk, høyt low-density lipoprotein (LDL) kolesterol og høye triglyseridnivåer. Hvis venstre ukontrollert, kan metabolsk syndrom føre til diabetes. Regelmessig mosjon, et sunt kosthold og å miste overflødig vekt er de primære behandlinger for metabolsk syndrom. Men du kan også velge å legge til kosttilskudd som krom til kosthold. Krom kan hjelpe din insulinresistens, men du bør ikke forsømme trening og kosthold i favør av piller.

Hvordan behandle metabolsk syndrom med krom

•  Vurdere dine risikofaktorer for krom-mangel å avgjøre om du bør supplere med krom. Hvis du ikke er mangelfull i krom, tar krom kosttilskudd vil ikke sannsynlig hjelpe deg. De som spiser en diett høy på sukker er i faresonen for krom-mangel, som er eldre, gravide og idrettsutøvere som trener iherdig.

Finn ut om det er trygt for deg å ta krom kosttilskudd ved å snakke med legen din. I noen tilfeller kan ta for mye krom resultere i magesyke, rødme, kløe og insulin ineffektivitet. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan det også sjelden føre til uregelmessig hjerterytme, nyreskader og leversvikt. Krom kosttilskudd (i motsetning til kosttilskudd krom) kan også samhandle med noen medisiner, for eksempel antacida og diabetes medisiner.

Ta en 200 mcg tilskudd av krom mellom ett og tre ganger per dag. Ifølge University of Maryland Medical Center, dette er den optimale dosering for behandling eller forebygging av en medisinsk tilstand. RDA av krom for en voksen kvinne mellom 19 og 50 er 25 mcg per dag, og for en mannlig av samme aldersgruppe det er 35 mcg daglig. Hvis du tar en høyere dose enn RDA, snakk med legen din først for å vurdere sikkerheten.

Møt din krom trenger gjennom kosten, snarere enn et supplement, hvis du føler deg urolig om sikkerheten av å ta en pille. Kosten kilder til krom inkluderer ost, magert kjøtt, melasse, hel-korn korn og brød, noen kli frokostblandinger, svinekjøtt nyre og ølgjær.