Digidexo.com

Bivirkninger av Zymex

Bivirkninger av Zymex


Zymex inneholder næringsstoffer som bidrar til å etablere og opprettholde normal flora og riktig pH i tarmen. Det bryter ned karbohydrater i mage-tarmkanalen for å produsere melkesyre, hvorved surgjøring av mage-tarmkanalen. Dette hjelper til å fremme en sunn tarm-miljø for riktig fordøyelse.

Utsagnene i denne artikkelen har ikke blitt evaluert av Food & Drug Administration. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom.

Identifikasjon

Naturlige kosttilskudd og intervensjoner kan ha bivirkninger. Som en generell regel, de pleier å være begrenset og ikke alvorlig. Allergiske reaksjoner kan, og gjør, skje. Uønskede effekter oppstår vanligvis i løpet av minutter til et par timer etter kontakt. Hvis du opplever kvalme, oppkast, diaré, magekramper, hudirritasjoner (som eksem eller elveblest) eller anstrengt pust, slutte å ta medisinen og kontakte helsepersonell umiddelbart.

Betydning

Varigheten og alvorlighetsgraden av et symptom varierer med hver enkelt, dosering tatt, og hvis det er noen andre medvirkende helsefaktorer. Vanligvis bivirkningene er milde og kan vare alt fra noen få minutter til et par dager, og i sjeldne tilfeller, et par måneder. Avhengig av symptom, kan den tilbakevendende eller den kan slutte med å stoppe medisin. Det er viktig å få behandlet raskt for å unngå anafylaktisk sjokk fra ukjente allergier.

Behandling

Antihistaminer er de vanligste legemidlene som brukes for å lindre utslett og elveblest, samt nysing, kløe og rennende nese. De er tilgjengelige i reseptbelagte og ikke-reseptbelagte skjemaet. Antiemetika blir ofte brukt for å redusere kvalme og oppkast, og er også lett tilgjengelig over disk. I noen alvorlige tilfeller, er adrenalin den eneste medisinen som kan hjelpe i løpet av en livstruende anafylaktisk angrep. For å være effektiv, må adrenalin gis innen få minutter fra første tegn på alvorlig allergisk reaksjon. Du bør alltid konsultere legen din før du tar noen medisiner.

Misforståelse

En liten dose kan eller ikke kan forårsake bivirkninger hos disponerte personer. Selv små mengder kan forårsake en negativ reaksjon i de med ukjente allergier. En reaksjon kan ikke være skadelig for selve produktet, men muligens i bestanddel inneholdt i produktet. Det er en forskjell mellom bivirkning, allergi og intoleranse, så pass på å sjekke ingrediensene og bland før du tar supplement. Adrenalin er et veldig trygt stoff og kan være livreddende. Det bør brukes til noe allergisk reaksjon som omfatter mer enn bare noen få elveblest.

Betraktninger

Zymex kapsler inneholder næringsstoffer som støtter etablering og vedlikehold av gunstige tarmfloraen og riktig pH. Det er et vegetarisk produkt som ikke bare hjelpemidler i å holde pH i tarmen balansert og fordøyelsessystemet sunt, men også bidrar til å holde immunforsvaret sunt. Men siden Zymex inneholder en ingrediens laktose (melk), er en forsiktig uttrykt for personer som kan være laktose intolerant. Du bør rådføre deg med helsepersonell før du bruker dette produktet.