Digidexo.com

Hvordan virker Minoxidil Work For kvinner Håravfall?

Hvordan virker Minoxidil Work For kvinner Håravfall?


Selv om i hvilken grad det blir merkbar kan variere, er hårtap hos kvinner nesten like vanlig som det er for menn. Flere FDA-godkjente behandlinger for hårtap hos kvinner er tilgjengelige, men minoxidil (Rogaine) er fortsatt en av de mest populære.

DHT og Minoxidil

Håravfall er vanligvis forårsaket av steroid-hormon som dihydrotestosteron (DHT), hvilke bånd til folliklene og hindrer absorpsjon av testosteron som er nødvendig for hårvekst. Minoxidil er formulert for å blokkere DHT buildup.

Dame Formula

Siden kvinner naturligvis ha mindre testosteron enn menn, de produserer mindre hårsekken-drapet DHT. Som sådan, inneholder kvinners Rogaine mindre enn halvparten av den mengde av den aktive bestanddel, minoxidil, som er funnet i menns formel.

Resultater

En dobbeltblind studie av Upjohn Inc. rapporterte at den gjennomsnittlige mottakeren lider av skallethet så en økning på 34 hår per kvadratcentimeter over dem som fikk placebo.

Oral g Aktuelt

Minoxidil er også tilgjengelig som en muntlig pille under handelsnavnet loniten den. Noen foretrekker den muntlige versjonen, så det ikke bærer noe av lokale behandlingsalternativer er mer kontra bivirkninger.

Bivirkninger

Ironisk nok, en av de viktigste bivirkningene av aktuell minoxidil er hårtap. Dette er delvis på grunn av den alkohol som stoffet er suspendert i, men sentralbord hårtap er vanligvis den samme vekst av nytt hår.