Digidexo.com

Er fiskeolje kapsler bra for huden og håret?

Mange forskere har studert effekten av fiskeolje kosttilskudd, og ifølge Mayo Clinic de redusere risikoen for hjerteinfarkt, reduserer blodtrykket og sannsynligheten for hjerneslag og tilbyr kosmetiske fordeler. Omega-3 fettsyrer, som finnes i fiskeolje kapsler, er bra for den generelle helsen og fremme levende hud og hår.

Betydning

Fiskeolje er avledet fra fet, kaldt vann fisk som makrell, tunfisk, torsk og laks, og kapsler av dette verdifulle stoffet inneholder sunne omega-3 fettsyrer. De to hovedtyper av oljer er eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), som begge bidrar til nervesystemet utvikling, bedre syn, behandling av Attention Deficit Disorder og Attention Deficit Hyperactivity Disorder, sunn, levende hud og mykere, glattere hår.

Funksjon

Fiskeoljekapsler fungere ved å arbeide med kroppens naturlige kjemiske reseptorer og døgnrytme og øke mengden av omega-3 fettsyrer i kroppen. Tallrike studier har vist at større mengder av omega-3 fettsyrer er bra for den generelle helse, så vel som for hår og hud.

Effekter

Tar fiskeolje øker også produksjonen av kollagen i huden og hjelper håret vokse raskere og sunnere. Det er også antatt å roe aggressive følelser og har en gunstig effekt på leddgikt.

Fordeler

Ved å øke produksjonen av kollagen og opptre som en anti-inflammatorisk agent, hjelper fiskeolje redusere rynker og og fremmer ungdommelig utseende hud. En diett rik på omega-3 fettsyrer bidrar også til sunnere, mer skinnende låser, fordi når kraftige næringsstoffer er til stede i kroppen de utvide til håret.
Fiskeolje forbruk også bidrar til å bekjempe slike sykdommer som revmatisme, depresjon og Alzheimers, ifølge undersøkelser gjort av Louisiana State University.

Betraktninger

Som med alle kosttilskudd eller medisinsk supplement, bør du diskutere dine planer med legen din før du begynner å ta fiskeolje kosttilskudd. Mens det er ingen åpenbare helserisiko forbundet med å ta fiskeoljekapsler eller et omega-3 tilskudd, tar for mye kan føre til allergiske reaksjoner.