Digidexo.com

Hvordan virker Vinpocetin fungerer?

Vinpocetin er et supplement som brukes til å øke minnefunksjon og mental årvåkenhet. Det kan forbedre viss hørsel, syn og kardiovaskulære funksjoner. Bruk vinpocetin alene eller sammen med andre kosttilskudd for økte ytelser. Det har blitt studert inngå og så langt viser resultatene at vinpocetin fordelene langt oppveier minutt bivirkninger (se lenke i Resources). Vinpocetin selges over disk som et supplement i USA, men er bare tilgjengelig på resept i Europa og andre land.

Produserer Vinpocetin

Periwinkle eller Vinca minor vokser rikelig i skyggefulle skogsområder med lite sollys. Dette anlegget produserer frø, som folk høste og deretter trekke vincamine og dens deriverte vinpocetin. Vinpocetin er effektive i å øke minne og andre funksjoner, men det er mer ønskelig enn vincamine fordi funn viser det ikke har bivirkninger forbundet med vincamine.

Hvordan vinpocetin Works

Vinpocetin virker ved å utvide blodårene, og dermed gir blod til å flyte mer fritt til hjernen. Denne blodstrøm bringer mer oksygen til hjernen, så vel som å øke glukoseforbruk. Det har også en positiv effekt på produksjonen av adenosintrifosfat (ATP) som er energi molekylet på cellenivå (se lenke i Resources). Vinpocetin er påstått å øke lang og kort sikt minne og andre fordeler inkluderer beskytte visuelle og hørsel fungerer. Visuelle fordelene med vinpocetin inkluderer forbedret nattsyn. Hørsels fordeler inkluderer å redusere eller lindre øresus og svimmelhet.

Fordeler

Vinpocetin ikke bare fordeler de som lider av hukommelsestap eller de som har blodsirkulasjonssykdommer, men det også fordeler de som ønsker å forbedre sine hjernefunksjoner. Idrettsutøvere, som avstand løpere eller skiløpere, kan dra nytte av den økte oksygenering og energi. Alle som ønsker å forbedre hans eller hennes minne kan ta dette over-the-counter supplement.

Effekter

Vinpocetin ikke har mange uønskede bivirkninger. Bruke forholdsregler når du starter en vinpocetin diett. Det har vært noen rapporter om svimmelhet, svakhet og tørr munn når du tar dette tillegget. Ta lave doser til å begynne med og gradvis øke dosen til ønsket nivå med mindre du lider noen bivirkninger. Det kan ta tid å merke positive effekter. Noen mennesker har rapportert effekter på så lite som et par timer. For det meste, men er effekter lagt merke til etter å implementere supplement for et par uker. Hvis du allerede tar medisiner, sjekk med din lege før du legger vinpocetin til ditt daglige kosthold.