Digidexo.com

Nitro Tech og Cell Tech for nybegynnere

Nitro Tech & Cell Tech er muskelfremmende kosttilskudd fra Muscletech. Disse kosttilskudd virker kreatin og nitric-oxide å innføre i musklene dine til å forbedre deres tetthet og utvinning perioden. Mens disse kosttilskudd støtte kroppens evne til å gjenoppbygge muskler, må nybegynnere sakte introdusere disse ingrediensene inn i kroppen for å sikre ikke bare sikkerhet, men også effektivitet. Alltid snakke med legen din før du starter noen muskel-building supplement program.

Nitro-Tech

Nitro-Tech består av nanopartikler, som er 7400 ganger mindre enn standard proteinpulverpartiklene. Ved inntak av slike små molekyler, er kroppen i stand til raskt å absorbere og fordele næringsstoffer til musklene. De viktigste ingrediensene i denne treningen supplement er nitrogenoksid, protein og anabole insulin forbindelser. Denne post-workout supplement vil levere muskel-building ingredienser direkte i muskelfibre for å støtte gjenoppbyggingen, som oppstår etter at en muskel er utmattet under intens fysisk aktivitet.
Nybegynnere vil ønske å sakte introdusere dette produktet inn i kroppen. For den første uken, spiser en porsjon med 8 oz. avkjølt vann en gang per dag. Omrør blandingen i to minutter for å sikre at forbindelsene har blitt skikkelig oppløst og deretter forbruker. På de dagene du styrke-tog, spiser en porsjon innen 30 minutter etter trening.
Etter den første uken, øke inntaket til to porsjoner, eller kuler, med 8 oz. vann en gang per dag. Igjen, på treningsdager spiser innen 30 minutter etter en treningsøkt. Etter tre uker med inntak av dette produktet, øke inntaket ved å legge til en ekstra porsjon (to kuler) til din daglige rutine. Ta første servering i morgen med 8 oz. av vann og andre servering direkte etter den daglige treningen rutine.

Cell-Tech

Cell-Tech består av en høy konsentrasjon av kreatin. I motsetning til standard kreatin formler, utnytter Cell-Tech den Nanomolecular Hyperdispersion Technology. Denne unike teknologien har krympet kreatin partikler å være opp til 7400 ganger mindre enn standard kreatin. Ved miniaturizing kreatin, er det i stand til å bli raskt absorbert i kroppen, omtrent som er søster produkt, nitro-Tech.

Å konsumere denne muskel-building kreatin formel, må du sakte ingest forbindelser til effektivt å innføre forbindelser inn i muskelfibrene. For de første fem dagene av denne supplement program, bare forbruker en porsjon per dag. Mens etiketten instruerer to porsjoner per dag for de første fem dagene, vil nybegynnere vil gradvis konsumere dette produktet. Hell 2 kuler av formelen inn i 12 oz. av kaldt vann og omrør i to minutter. Etter at du har konsumert løsningen, hell 8 ekstra gram vann og drikke for å sikre den kreative er skikkelig absorbert inn i systemet ditt.

Etter de første fem dagene, legge til en ekstra porsjon til din daglige rutine. Konsumere en porsjon, som er to scoops, i morgen og deretter en ekstra betjener 12 timer etter. Gjenta denne prosessen for fem dager og deretter redusere til bare én porsjon per dag, som skal konsumeres direkte etter trening eller om morgenen på de dagene du ikke er trening.