Digidexo.com

Hva er Isopure?

Alle som følger en høy-protein diett eller under kroppsbygging eller fitness trening kan dra nytte av fordelene med måltid erstatning pulver og rister. Isopure er en av de ledende måltid erstatning pulver på markedet, og er laget med en ren form av whey protein isolat som tilbyr flere fordeler.

Funksjon

Isopure er tilgjengelig i både pulver og flytende form. Det er et måltid erstatning supplement som ikke inneholder noen melkeprodukter eller "filler" ingredienser; kosttilskudd er utformet spesielt for kroppsbyggere og idrettsutøvere som ønsker å øke muskelmasse og størrelse. Hver servering av Isopure inneholder 50 gram protein som kan lett absorberes av kroppen for muskel reparasjon, utvinning og vekst.

Næringsinnhold

Hver servering av Isopure inneholder 300 kalorier, 0 gram fett, 25 gram karbohydrater og 50 gram protein. Den inneholder også fenylalanin, en essensiell aminosyre som fremmer mental årvåkenhet, øker konsentrasjonen og undertrykker appetitten.

Typer

Isopure er tilgjengelig i flere forskjellige varianter, og som enten et pulver som kan blandes med vann, juice eller melk, og som et flytende nærings-supplement. Smaker inkludere: Nederlandsk sjokolade; Strawberry & Cream; Chocolate Peanut Butter Swirl; Orange Creamsicle; og Creamy Vanilla. Isopure er også tilgjengelig i en rekke pack. Isopure er også tilgjengelig i en null-carb versjon for personer som følger en lav-karbo diett, og som en nærings juice drikke for personer som trenger en rask protein boost mellom måltidene og rister.

Fordeler

Isopure er laget med 100 prosent ren ionebytter myseproteinisolat og ikke et bearbeidet myseproteinkonsentrat. Dette er viktig fordi det betyr at kroppen lett kan absorbere protein og konvertere den til energi. De viktigste fordelene med Isopure måltid erstatning pulver eller rister inkluderer økt energi, bedre muskelutvinningsgraden, forhøyet stemning, bedre konsentrasjon og bedre følelse av velvære. Siden det er en laktosefritt supplement, kan Isopure være spesielt gunstig for utøvere som er laktoseintolerante.

Bruksområder

Isopure måltidserstatningspulver kan blandes med vann, juice, soyamelk og vanlig melk for å lage en rist eller drikke, men kan også være blandet inn i visse typer av mat som for eksempel havremel og yoghurt for å øke proteininnholdet av måltidet. Isopure ready-to-drink vibrering er praktisk for utøveren på farten, og gi nok næring til å tjene som en pre-workout eller post-workout måltid.