Digidexo.com

Hvordan få en flat mage i seks måneder

Hvordan få en flat mage i seks måneder


Magen er ofte en problemfri sted for mange mennesker prøver å gå ned i vekt, som overflødig fett har en tendens til å bygge opp i magen. Dette gjelder spesielt for kvinner, som deres naturlige stoffskiftet avtar med alderen, og det blir vanskeligere å gå ned i vekt. Innhenting av en flat mage i seks måneders tid er en fornuftig vekttap mål, men det krever at du gjøre endringer i din nåværende kosthold og treningsprogram.

Hvordan få en flat mage i seks måneder

•  Skjær ut høyt sukker og fettrike matvarer fra kostholdet ditt slik som godteri og brus. Disse typer matvarer inneholder tomme kalorier som vil føre til overflødig fett å bygge opp i kroppen din, inkludert magen din region.

Spis mer magert protein, for eksempel mandler, avokado og fisk. Protein hjelper kroppen å forbrenne fett og vil hjelpe deg å eliminere fett i magen området.

Legg til mer fiber i kostholdet ditt i form av frisk frukt og grønnsaker. Fiber bidrar til å hjelpe fordøyelsen, og vil eliminere oppblåsthet.

Delta i minst 30 minutter av cardio tre ganger per uke. Cardio øvelser som gåing, løping, aerobic og svømming arbeid for å forbrenne fett. Dette vil hjelpe deg å kaste uønskede pounds rundt din midsection.

Utfør riktige crunches minst tre ganger per uke. Crunches trene magemusklene og vil tone magen som du forbrenner fett. For å utføre en skikkelig crunch, la seg ned på gulvet med knærne hevet. Plasser hendene bak hodet og spente magemusklene. Sakte heve hodet og armene opp mot knærne med bare magemusklene mens du holder korsryggen flatt på bakken. Start med et sett med 10 crunches hver gang du trener og gradvis øke antall du utfører hvert som de blir enklere. For eksempel utfører 10 crunches en dag, 15 neste og så videre. Som magemusklene blir sterkere, vil du finne crunches enklere å utføre.

Drikk vann i stedet for sukkerholdige drikker som kaffe og brus. Vann vil holde kroppen hydrert og skylle systemet uten å legge unødvendig fett og kalorier.

Spis kun anbefalte porsjonsstørrelser av mat. Overspising vil gjøre det vanskeligere for deg å gå ned i vekt i midsection din.