Digidexo.com

Hvordan å lære om å miste vekt

Hvordan å lære om å miste vekt


Vekttap er mer enn Shedding noen få pounds. Det er en forpliktelse til en livsstil med riktig spising og mosjon. Endringen er best gjort etter undersøkelser for å skille de moter fra den informasjonen som faktisk vil hjelpe deg. Heldigvis, den amerikanske regjeringen, legen din og mange medisinske institusjoner tilbyr ressurser for å hjelpe deg å lære hvordan å miste vekt. Du må bare vite hvor du finner dem.

Hvordan å lære om å miste vekt

•  Snakk med legen din. Personen som kjenner din medisinske historie og nåværende plager er den beste referansen på den beste vekttap plan for deg. Leger kan skreddersy en diett og mosjon plan for personer med hjertesykdommer, diabetes, metabolske forhold, samt for personer som kan være i fare for slike forhold.

•  Studer US Department of Agriculture diett mat forslag. Også kalt USDA, byrået har skapt og revidert næringspyramiden over år for bruk som en guide til mat porsjoner som trengs for en sunn kropp. Etaten leverer også guider for folk som ønsker å gå ned i vekt, som ressurs "trinn til en sunnere vekt". Utforsk mypyramid.gov nettstedet for informasjon om hvilke typer mat du bør spise, samt de aktuelle delene.

Consult noen av de ledende medisinske institusjoner i USA for informasjon. The Mayo Clinic, Cleveland Clinic, Johns Hopkins og mange flere tilbud vektkontroll informasjon og programmer. Mye av informasjonen er utenfor riket av vekttap kirurgi. Sykehusene har planer, kosthold og mosjon forslag, pluss lenker til andre ressurser. For å finne flere av disse, må du utføre et søk ved hjelp av vekttap søkeord etterfulgt av et mellomrom og enten Org eller Edu.

Kontakt en kommersiell vektkontroll program. De populære som Weight Watchers, Jenny Craig og Nutrisystem alle tilbyr ressurser for folk som ønsker å gå ned i vekt. Deres programmer er laget for å gi folk et løft i å etablere den livsstilen er nødvendig for å gå ned i vekt, og opprettholde den nye sunnere vekt. Bruk ressursene som tilbys av disse programmene i din forskning av slanking metoder, som hver har et annet middel for å redusere kroppsfett.