Digidexo.com

Hvordan bruke iFit Feature på en Nordic Track tredemølle

IFit er en trening teknologi som lar deg utvide antall økter tilgjengelige med Nordic tredemølle eller annet treningsutstyr. Du kan laste ned iFit treningsøkter til tredemølle med et SD-minnekort, en USB minnepinne eller via det trådløse hjemmenettverket, hvis tilgjengelig. De treningsøktene er utformet for å oppnå spesifikke mål, som for eksempel vekttap, body sculpting eller utholdenhet, og har tale-fortellerstemme av en trener mens du arbeider ut og sporing av din fremgang over en åtte ukers periode.

Hvordan bruke iFit Feature på en Nordic Track tredemølle

•  Fest den ene enden av tredemølle nøkkelen til bukselinningen og sett den andre enden inn i tredemøllen konsollen. Nøkkelen er en sikkerhetsinnretning konstruert for å stenge ned utstyret hvis du faller eller blir kastet fra tredemølle under treningen.

Sett inn en iFit treningsøkt SD-minnekort inn i sporet foran på tredemølle konsollen. Kortet bør innrettes med navnet på trening med forsiden opp og metallkontaktene på kortet vender ned.

Trykk på piltastene ved siden av iFit kortspor for å velge en treningsøkt. Konsollen vil displayet vise en sti på siden av et fjell som reflekterer stigningen på treningen. Displayet vil også vise navnet på treningen, maksimal stigning, lengde og maksimal hastighet på treningen.

Trykk på "Start"-knappen for å begynne treningen. Tredemøllen vil starte på utgangshastighet og stigningsnivå for treningsøkten. IFit treningsøktene er delt inn i ett-minutts segmenter med en hastighet og stigning for hvert minutt.

Velg "Speed" eller "Incline" for å overstyre innstillingene for det aktuelle segmentet av treningen. Endringene vil berøre kun segmentet du er på. Når neste segment begynner, vil tredemøllen justere til de programmerte innstillinger for hastighet og stigning på treningen.

Gjentatte ganger Trykk på "Display Mode"-knappen for å velge den informasjonen du ønsker å se i løpet av treningen. Displayet kan vise gjenværende tid, distanse, hastighet, stigning, hvor mange kalorier har blitt brent per time eller under hele treningen og antall vertikale meter du har klatret. Trykk på "Display zoom" opp og ned piltastene for å zoome inn eller ut av fjellet trail på displayet.

Trykk på "Stopp"-knappen for å stoppe treningen. Tredemøllen vil stoppe, og treningen fremgang og posisjon lagres på SD-minnekort. Når du begynner treningen igjen, vil den fortsette på neste segment.

Fjern nøkkelen fra konsollet. Fjern iFit SD-minnekortet ut av sporet.