Digidexo.com

Urte kosttilskudd for å senke høyt blodtrykk

Spise rå hvitløk, eller ta det i kapsel eller pille form. Leger henviser til høyt blodtrykk, eller hypertensjon, som den tause morderen på grunn av den ødeleggende effekten det har på hjertet og andre vitale organer. Hjertet av en pasient med høyt blodtrykk arbeider hardere for å pumpe blod, noe som bidrar til åreforkalkning og til syvende og hjertesvikt. Selv om du kan senke blodtrykket med livsstilsendringer som trening og kosthold endringer, bruker urte supplement i forbindelse med disse sunne valg for å redusere blodtrykket.

Hvitløk

Hvitløk detoxifies kroppen ved å stimulere lymfesystemet å eliminere avfall samtidig styrke blodårene. Avrusning gir beskyttelse mot forurensing og toksisitet, opprettholde normalt blodtrykk og blod lipid nivåer. Denne prosessen reduserer blodpropper og øker blodsirkulasjonen, derfor redusere blodtrykket.

Hawthorne

Ta hawthorne, ashrub innfødt til Europa og middelhavslandene, for å redusere kolesterol og normalisere blodtrykk og samtidig øke leverens omdanning av ldls inn HDL og forebygge tilstoppede arterier. Du vil ikke føle virkningene av denne saktegående urt i de første åtte uker for å ta den. Observere riktig bruk for å unngå bivirkninger som sedasjon og drastiske fall i blodtrykket.

Selleri

Spise opp til fire stykker av selleri daglig. Billig og lett tilgjengelig, inneholder selleri 3-n-butylpthalide, en effektiv bestanddel i reduseres blodtrykket. Det utvider blodårene, som slapper spente muskler, og det reduserer stressnivået hormoner, noe som resulterer i lavere blodtrykk.

Saw Palmetto

Ta så Palmetto i kapsel eller te form. Opprinnelig fra Nord-Amerika, så Palmetto er en gammel blodtrykk rette. Den aktive ingrediensen, beta-sitosterol, utvider blodårene, noe som igjen reduserer stressnivået. (Legg merke til at forskning har ennå ikke bekrefte effektiviteten av dette produktet.)

Advarsel

Selv generelt trygt, urtemedisiner fortsatt kreve studien. Ta kontakt med legen din før du starter noen urte behandling.