Digidexo.com

Hvordan å miste den Freshman 15 pund

Hvordan å miste den Freshman 15 pund


Selv om det kalles Freshman 15, har de ikke bare hånd du ekstra poundage når du registrerer deg. En del av høgskolen erfaring er sen kveld pizza under studieøkter og sove gjennom klassen. Mange studenter velger mat i matsalen lastet med kalorier. Mangelen på kjøkkenapparater i et dorm rom gjør det vanskelig for en person å få ferske råvarer og hjemmelaget mat. Freshman 15 skyldes en endring i livsstilen din. Å miste disse pounds er bare et spørsmål om å innlemme mer aktivitet i dag, og spise en balansert diett.

Hvordan å miste den Freshman 15 pund

•  Gå til klassen. Det er lett å sove gjennom klassene og bare møter opp til obligatoriske eksamener. Men å få en trening fra å gå til klassen vil hjelpe deg å forbrenne kalorier som du forbruker fra sen kveld studie økter.

Få noen hjul. Selv om en bil kan være utenfor budsjettet, er en sykkel ikke på langt nær dyrt. Du kan sykle til klassen, rundt campus, selv rundt i byen, brenning av ekstra kalorier.

Ta en treningstime. Se etter en aerobictime, eller være kreativ og prøve en klasse i fekting.

Se etter en gym medlemskap. Mens gym medlemskap kan være kostbart, kan du ha tilgang til en gratis medlemskap i student treningssenter. Eller du kan være i stand til å utnytte din studentstatus til en rabattert medlemskap på et lokalt treningssenter.

Gå til dagligvarebutikk. Suppler frokostblandinger, pizza og varme vinger med frisk frukt og grønnsaker og annen sunn snacks som du kanskje ikke finner i din spisesal. I stedet for å plukke opp en smultring før 8 am eksamen, kjøre over campus med en granola bar i hånden.

innlemme mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Hver gang du har junk food, balansere den med en salat, et eple eller en V-8. Bare å fylle magen med mer mat som er bra for deg, blir det mindre plass til mat som gjorde du få førsteårsstudent 15.