Digidexo.com

Har en Nedsatt Mitokondrier føre til høyt blodtrykk?

Har en Nedsatt Mitokondrier føre til høyt blodtrykk?


Vitale kroppslige prosesser trenger energi. Mitokondriene er de små kraftverk som gir strøm kroppen din. Når mitokondriene er skadet, en brusende effekten av plager resultater med høyt blodtrykk er en av dem.

Definisjon

Mitokondriene er membranen som omslutter cellene. De er "cellular kraftverk" fordi de leverer energi til cellene ved å konvertere mat til energi. De er også viktige i en rekke andre cellulære prosesser som for eksempel celledifferensiering, celledød og kontrollerende cellevekst.

Årsaker

Mitokondrie cytopathies (mitokondrie lidelser) er forårsaket av skade på arvestoffet cellene. Dette påvirker direkte den kjemiske prosess som kreves for å omdanne mat og oksygen til energi. Dette avbrudd slutt forbindelser og begynner å forstyrre andre kjemiske prosesser, noe som ytterligere skader mitokondriene. Denne nevrologisk lidelse er genetisk i mange tilfeller. Hvert år blir mellom 1000 og 4000 barn født med denne sykdommen i USA, ifølge Healthline.com.

High Blood Pressure

Mitokondriell dysfunksjon negativt påvirker den metabolske prosess, noe som kan resultere i fedme og høyt blodtrykk. Mitokondriene er i sentrum av riktig hjertefunksjon. Når mitokondriene er svekket, ikke hjertet ikke får sin nødvendige brennstoff, noe som resulterer i høyt blodtrykk og til slutt hjertesvikt.

Mitokondrier bidra til å modulere blodtrykket ved å redusere motstanden mot blodstrøm. Mitokondriene butikker koenzym Q10 (CoQ10), et naturlig stoff av celler. CoQ10 bidrar til å kontrollere blodtrykket, slik at når mitokondriene er skadet, har en tendens til å øke blodtrykket. Den betydelige forbedringen i både systolisk og diastolisk trykk ble funnet etter en viss periode av Q10 behandling.

Symptomer

Mer enn 90 prosent av den energien som kreves av kroppen din er generert av mitokondrier. Effektene av mitokondriesykdom er alvorlige. Alle dine vitale organer --- hjerne, nerver, skjelettmuskulatur, hjerte, øyne, ører, bukspyttkjertel og nyre --- er berørt. Disse organene krever høy energi for å fungere skikkelig.
Vanlige symptomer relatert til denne lidelsen er hukommelsestap, hodepine og anfall. Andre symptomer er en unnlatelse av å trives hos spedbarn, dårlig vekst, tretthet og økt risiko for infeksjon.

No Cure Likevel

Denne sykdom kan bli behandlet, men ikke herdet. Din behandling avhenger av ulike faktorer som alder, helsetilstand, natur av sykdommen og berørte organer. Hvis symptomene ikke er alvorlig, kan du svare på vitaminer, kosttilskudd, fysisk eller ergoterapi, eller tradisjonelle medisiner. Forbedre kosttilskudd valg for å forebygge eller behandle hjertefeil som kan følge av lidelsen. Redusere karbohydrater og sukker for å reversere de elektriske unormalt ansvarlige for hjerteinfarkt. Kosttilskudd med omega-3 og flerumettede fettsyrer kan redusere risikoen for hjertesvikt som følge av mitokondrie cytopathies.