Digidexo.com

Hvordan spise oftere og gå ned i vekt

Hvordan spise oftere og gå ned i vekt


Spise en godt balansert, sunt kosthold er viktig hvis du ønsker å gå ned i vekt. Bortsett fra det du spiser, hvor ofte du spiser påvirker også din vekttap. Spise fem for seks mindre måltider i løpet av dagen stabiliserer energinivået og blodsukkeret, noe som resulterer i en reduksjon av cravings for mat som sabotere din slanking innsats. Å spise oftere, må du justere din nåværende tre måltider per dag gradvis.

Hvordan spise oftere og gå ned i vekt

•  Bestem om å spise oftere er riktig for deg. Hvis du er tilbøyelig til å overspise under måltider, uavhengig av deres frekvens, kan spise oftere ikke fungere for deg. For å dra nytte av hyppige spise, er det viktig å holde seg til å spise små porsjoner.

•  Tell den totale mengden kalorier du vanligvis spiser på en daglig basis. Trekk fra 500 til 1000 kalorier fra denne totale å miste 1 til 2 pounds per uke. Dele ditt daglige kaloriinntak over mengden mat du ønsker å spise på en dag. Ett kilo fett har 3500 kalorier. Dette tilsvarer å spise 500 kalorier mindre per dag i syv dager.

Reduser porsjonene gradvis. Introdusere ett ekstra måltid i din diett for en til to uker. Spis et måltid hver tredje til fjerde time. Legg til en annen lite måltid for de kommende to ukene og redusere porsjonsstørrelser enda mer. Legg en sjette måltid hvis ønskelig. Ta deg god tid når du legger til måltider. Finn ut hva som fungerer best for deg. Noen mennesker kan ta lengre tid å bli vant til å spise oftere.

Unngå å hoppe over måltider. Hoppe over måltider utløser hungersnød varsling. Kroppen holder på fettet ut av frykt for sult fordi den ikke vet når det vil få sitt neste måltid. Alltid spise frokost fordi det kick-starter stoffskiftet som bremset ned mens du sov.

Lag seks mindre måltider ved å dele din standard tre måltider i halv eller redusere størrelsen på dine tre standard måltider og legge 2:58 snacks i løpet av dagen.

Inkluder lean protein, umettet fett og fiber-rik, komplekse karbohydrater i hvert måltid. Spis balanserte måltider slik at kroppen føles mett. Et måltid kan være en del av hel-hvete toast med margarin og et hardkokt egg og usøtet fruktjuice. En hel-hvete kalkun sandwich og en diett brus eller mandler med usøtet juice er andre små måltid eksempler.

Start en vanlig øvelse rutine som inkluderer både kardiovaskulær trening og styrketrening. Gå jogging, turgåing, sykling eller svømming og ta på seg en full-body tilnærming når det kommer til styrketrening. Trene bidrar til å brenne ekstra kalorier, så du kan være litt mer skånsom med kaloriinntaket fra maten. Tren minst tre dager per uke i 45 minutter om dagen.