Digidexo.com

Hvordan lage hjemme manualer

Hvordan lage hjemme manualer


Trener hjemme er en fantastisk idé for de som enten ikke har råd til treningssentre eller som ikke liker å jobbe ut foran andre. Evnen til å jobbe ut hjemme har blitt forbedret med videoer, vekter og vekt systemer tilgjengelig på mange helse-butikker. Hjemmelaget vekter, men fungerer like godt som butikk-kjøpte vekter og er miljøvennlige. Gjør noen manualer for en hjemme-trening med materialer liggende rundt i huset.

Hvordan lage hjemme manualer

Lagre resirkulerbare beholdere. Grave ut gamle melk mugger, havremel containere og energidrikkeflasker fra papirkurven, og deretter rengjøre dem grundig. La dem tørke opp ned for et par dager.

•  Fyll beholderne med en hvilken som helst substans, slik som sand, grus eller vann, avhengig av typen av beholderen og den ønskede vekt. For eksempel, vil vannet inne i en mugge ikke veie så mye som sand inne i samme mugge; grus inne i en metallboks vil gjøre en svært støyende trening.

Trening med manualer og legge vekt etter behov. Den beste delen om hjemmelagde manualer er sin allsidighet. Legg mer vekt som du vokser sterkere og unngå å bruke penger på å kjøpe tyngre vekter.

Hint

  • Bruk et stort kjøkken skala for å veie manualer. Plasser beholderen på skalaen, og deretter fylle beholderen med stoffet til den når ønsket vekt. Når vekten blir for tung for kjøkken skala, bytte til et bad skala.