Digidexo.com

Urter og vitaminer for Beslag

Hvis du eller noen du kjenner har et anfall lidelse, er du vel klar over tung toll det tar. Det finnes ulike farmasøytiske medisiner tilgjengelig for å lindre symptomene på et anfall lidelse og selv dempe utbruddet av grand mall anfall. Men disse medisiner har bivirkninger, mens de naturlige rettsmidler vanligvis ikke har slike ettervirkninger.

Marijuana

I tillegg til å være medisinsk brukt for kreft, glaukom og depresjon, har marihuana også blitt brukt til å behandle mennesker med anfallslidelser. En av de første medisinske anvendelser var å behandle epilepsi, og det har blitt bevist av nevrologer for å være effektive når parret med en sunn diett av høy fett og lite karbohydrater. I motsetning til anti-narkotika propaganda, ikke marihuana ikke forårsake anfall, som det har vist seg å inneholde organiske forbindelser som reagerer med kroppen på en måte å slappe av nerver i hele nervesystemet, som hindrer utbruddet av beslag.

Kosttilskudd

Det er et stort utvalg av kosttilskudd på markedet som er rettet til bruk for å hindre eller lette symptomer assosiert med anfallslidelser. Merker som Neuran er laget med kun naturlige ingredienser og er tatt for å effektivt holde beslag i sjakk. Hvis det brukes sammen med tradisjonelle medisiner som tas i mindre doser, kan til og med Grand Mall anfall muligens unngås. Fiskeolje vitaminer er også et godt hjelpemiddel i anfalls forebygging og behandling.

Andre alternativer

Det finnes andre alternative behandlinger til anfall og anfallsrelaterte lidelser. Melatonin har vært brukt som en søvn hjelpemiddel i flere tiår, og gir en hånd til avslappende nervene å forhindre kramper i kroppen. Høyt kalsiuminntak er viktig, og selv tar opp en avslappende fysisk aktivitet som yoga kan øke ens sjanse for å unngå et anfall.