Digidexo.com

Hvordan behandle Hikke med hjem rettsmidler

Hikke er bane av barn overalt, og selv voksne ikke er helt immune mot dem. Forårsaket av muskelsammentrekninger i mellomgulvet som ofte brakt videre av utilstrekkelig tygge eller spise for fort, hikke forstyrre spise, puste, drikke og snakke. De kan også være seig, noen ganger holder på i timevis om gangen dersom ingen rettsmidler er ansatt hjemme for å stoppe dem. Heldigvis er det ikke nødvendig å lide. Det er flere svært effektive hjem rettsmidler du kan bruke til å behandle hikke hos barn og voksne.

Bruksanvisning

Svelg en skje med sukker. Det rette var populær på midten av det 20. århundre og ble ofte brukt til å behandle hikke hos barn. Det er ikke kjent hvorfor sukkeret arbeider for å kurere hikke, men det gjør.

Hold pusten og bære ned internt på mellomgulvet. Jo lenger du kan holde nede mellomgulvet med musklene dine, jo bedre sjanse har du for å stoppe hikke. Som du bære ned på mellomgulvet, slapper det og stopper sammentrekninger som forårsaker hikke.

Drikk vann i små slurker mens du holder nesen. Du bør nippe igjen og igjen uten en pause til du føler deg som om vannet kan begynne å komme ut av nesen. Etter ca 25 slurker, vil hikke vanligvis slutter.

Slå deg opp ned. Du kan enten stå på hodet eller ligge over en fot krakk med hodet hengende ned. Bringe hodet under nivået i mellomgulvet som dette ofte stopper hikke i deres spor.

Drikk litt kamille te som har blitt gjennomsyret i minst en halv time. De muskelavslappende egenskaper kamille arbeid for å lette sammentrekninger i mellomgulvet som forårsaker hikke.

Tips og advarsler

  • Mens sjeldne, har det vært tilfeller av hikke som varer i flere dager, uker og enda lenger. Hvis du får hikke som varer mer enn en dag, og behandle dem med hjem rettsmidler ikke fungerer, gå se en lege. Du må kanskje være foreskrevet en muskel relaxer å stoppe dem.
  • Vær svært oppmerksom på de signalene kroppen gir deg når du behandler hikke ved å drikke vann. Det er lett å kvele på en slurk hvis du hikke i midten av svelge. Hvis du føler de twinges av en hikke forming som du er i ferd med å ta en slurk, vente på følelsen å passere før du prøver å svelge.