Digidexo.com

Hvordan avlaste Sinus Congestion With A Neti Pot

Hvordan avlaste Sinus Congestion With A Neti Pot


Hva er en Neti Pot? Hvis du har sesongmessige, eller årlig, sinus allergi, kan du være på wits slutten. Kanskje du har prøvd alle allergi medisiner i boken, men fortsatt ingen lindring. Ved hjelp av en neti potten kan være løsningen på problemet. Klart det ser foruroligende, og kanskje til og med regelrett ekkelt, men det kan tilby stor allergi og sinus relief. Dette er hvordan du kan bruke en neti potten for å kurere allergi woes.

Bruksanvisning

•  Først må du kjøpe en neti pott. Dette er en spesialdesignet potten brukes til å rense bihulene. Du kan også kjøpe spesielle alle naturlige urter for å blande i potten for å hjelpe flere alvorlige tilfeller av bihuleproblemer.

Fyll neti potten med varmt vann. Dumpe en teskje salt på med vannet. Hvis du legger til et supplement, sørg for å følge instruksjonene på vannmåling.

Ta tak i potten med din dominerende hånd, som om du holder en kaffekopp, som det så beleilig ser ut.

Hell en liten mengde vann ut av enden, slik at den ikke søler når du begynner å tippe potten. Lene seg over en vask, lutende lavt, slik at ikke vannet blir på gulvet. Stikke den spisse enden av potten i en av dine nostrals. Len hodet til den ene siden og begynner å helle, sakte, vannet inn nesen. Du må kanskje justere hodet slik at vannet renner gjennom nasal passasje, i din lomme, og ut motsatt nostral.

Gjenta dette på den andre nostral. Etter at du har brukt hele innholdet i potten, omstille hodet slik at overflødig vann til å strømme ut. Puss nesen for å fjerne eventuelle andre innholdet. Gjenta dette en gang i uken, eller en gang om dagen, avhengig av om forholdene vedvarer.