Digidexo.com

Slik fjerner Hyperpigmentation Scars hjemme ved hjelp av frukt og grønnsaker

Slik fjerner Hyperpigmentation Scars hjemme ved hjelp av frukt og grønnsaker


Hyperpigmentering er uvanlig eller overdreven mørkere i huden, og kan være forårsaket av en rekke eksterne og interne problemer. Underernæring, soleksponering, sykdom, og utallige andre kilder kan føre til all-over eller isolerte flekker av hud betydelig mørkere enn din naturlige farge. Du kan bidra til å lette, og selv fjerne misfarging ved hjelp av naturlig rettsmidler laget av sunne frukt og grønnsaker. Du bør være forsiktig med å følge et regime for behandling, og unngå å hoppe over behandlinger for best resultat.

Bruksanvisning

•  Dekk berørte huden med skiver av fersk, rå poteter, og la dem tørke der. Ta skivene, og vask av eventuelle rester. Dette bidrar til å fjerne og lette generelle pigmentering uregelmessigheter.

•  Bland strimlet, tørket oransje skreller med vanlig ostemasse i en lotion konsistens med en skje i en bolle, og spre den på huden din.

Vask av den oransje lotion fra huden din etter en fjerdedel av en time med kaldt vann. Ved hjelp av denne fuktighetskrem daglig kan hjelpe med arr og merker spesielt.

Riv en tomat fint i en bolle, og tilsett tre dråper lime juice. Bruk en skje til å kombinere dem grundig.

Spre tomat blandingen på huden din, og la den suge i 20 minutter før du vasker den av. Bruk denne blandingen to ganger daglig over tre uker for generelle Rengjøring av huden.

Plasser fire mandler i en bolle, og dekk dem med vann. La mandlene bløt over natten.

Hell ut vannet, og male mandler, tilsette melk som du slipe til du har en fin pure.

8. Spre mandelmassen over huden før du sovner, og vaske det av i morgen med kaldt vann. Du bør gjøre dette hver kveld i to uker, og to ganger ukentlig etter det.

Fyll en skål med jamun frø, og dekk dem med vann. La frøene til å suge i løpet av natten for å myke dem grundig.

Grind frøene i vann til du har en tykk, glatt pasta. Kontroller at alle frøene har blitt most før du bruker lim.

Påfør lim til huden din, og la det tørke, og deretter vaske av tørr pasta. Du kan gjøre dette tre eller fire ganger i løpet av dagen.

Innføre frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Forbruker disse matvarene rå vil hjelpe huden beholde alle dine lightening innsats, og korrigere noen av skadene på egen hånd.

Tips og advarsler

  • Hold ekstra pastaer og kremer i dekket beholdere i kjøleskapet for senere bruk.
  • Sjekk med en lege hvis du merker hyperpigmentering på huden din for å sørge for at det ikke er en mer alvorlig sak som krever behandling.