Digidexo.com

Sykehjem Krav i Michigan

Sykehjem Krav i Michigan


Michigan assistert levende krav bryte anlegg i to typer: Homes for eldre og voksne fosterhjemstjenester. Boliger for eldre gir personlig pleie, tilsyn og beskyttelse, mens voksne fosterhjemstjenester har også avtale med medikamenthåndtering og andre medisinske behov for beboere som ikke krever kontinuerlig omsorg. Mens det er ingen føderale forskrifter direkte om omsorgsboliger i Michigan, må de overholder lover om Medicare og Medicaid refusjon av personlige omsorgstjenester.

Vurderinger og Helsetjenester

Michigan krever at alle omsorgsboliger for å vurdere innkommende beboernes behov og medisinske problemer og skape en plan adressering hvordan hjemmet vil møte disse behovene. Denne planen kan omfatte personlige aktiviteter, rengjøring og andre relaterte tjenester. Mens det er ingen standard form, gir staten avdeling av helsetjenester eksempler for fasiliteter for å gå forbi.

Rom og bad Krav

Single-person rom må være minst 80 kvadratmeter i størrelse, og i multi-person enheter, må soverommene gi minst 65 kvadratmeter med plass per innbygger for totalt ikke mer enn fire beboere i anlegg som omfattes av boliger for Aged klassifisering. For Homes for Aged, må det også være ett bad anlegget for hver åtte beboerne på et gulv, og bading for hver 15. Adult Foster Care boliger skal ha ett bad for hver åtte beboere og en dusj eller badekar per etasje med soverom.

Alle fasiliteter skal møte lokale og statlige bygge koder for bruk av eldre beboere og kan også falle inn under kravene i Americans with Disabilities Act som inkluderer installasjon av spesialiserte bad og rullestolramper.

Alzheimers Care og bemanning

Anlegg kan levere tjenester til pasienter som lider av ulike grader av demens, men er pålagt å ha en skriftlig beskrivelse av sine planer for håndtering av slike pasienter, inkludert kriterier for overføringer, hvordan anlegget har blitt designet for enkel bruk av Alzheimer-pasienter og eventuelle konkrete aktiviteter for disse pasientene utenfor normal planlegging.

Administratorer må ha minst ett års erfaring med alderen beboere for Adult Foster omsorgsboliger, og de ansatte må få opplæring i førstehjelp, HLR og andre relaterte oppgaver for begge muligheter før omsorg for beboerne.