Digidexo.com

Hurtig Cure Øvelser for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en fot skade som kan føre til mye smerte og restriksjoner på fysisk aktivitet. Det er mange enkle behandlinger tilgjengelig for å bidra til å redusere sine symptomer inkludert fot øvelser, som kan hjelpe den til å gro raskere. For bedre og resultater, er det nyttig å gjøre plantar fasciitis øvelser sammen med andre konservative behandlinger.

Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en skade som involverer irritasjon og betennelse i plantarfascien. Plantarfascien er vev som forbinder hælen bein til bunnen av tærne. Det har mange årsaker som unormal foten struktur, overforbruk, løping, fedme og iført feil fottøy.

Behandlinger inkluderer hvile, heve, ising, iført orthotics, masserer og trener. Mange pasienter også finne bruk av anti-betennelse medisiner nyttige med hevelse.

Plantar fasciitis trening er et middel som skal inkludere strekke kalv muskler og forbedre sin fleksibilitet fordi stramme kalv muskler vil bare sette ekstra belastning på plantarfascien. I tillegg oppgaver som fokuserer på å styrke og tøye plantarfascien og dens omkringliggende muskler bør også inkluderes for rehabilitering.

Øvelser

Det er mange raske og effektive øvelser som du kan gjøre for å helbrede din plantar fasciitt, ​​men det er godt å huske at enhver svakhet i benet vil påvirke din fot og kan forverre skaden din. Derfor er det et lurt å også strekke og styrke hamstrings, kalver og akillessene i tillegg til øvelser som isolerer foten.

De plantar fasciitis øvelser som forsiktig strekker plantarfascien er utsatt hip extension, håndkle strekk, stående kalv stretch og sitter plantarfascien strekningen. Når du er klar, kan du prøve mer intensive strekninger som Achilles stretch og frossen kan rulle. Se Resources en for bilder.

Når du har gjort dine strekninger, fortsette med styrkeøvelser for plantarfascien, dette inkluderer håndkle pickup, balanse og nå øvelser, hæl raise og side-liggende leg lift.

Balansere og nå øvelser som kan gjøres med en stol for ekstra støtte. Du kan gjøre dette ved å stå oppreist ved siden av stolen med skadet benet plassert lengst fra stolen. Stå og sette vekten på foten av skadede benet og deretter prøve å heve skadet fot bue mens du holder tærne på gulvet. Neste, mens du holder foten i samme stilling, kommer frem foran deg med hånden lengst vekk fra stolen. Tillat kneet å bøye.