Digidexo.com

Kald behandling for en Torn Rotator Cuff

Når du lider av en revet rotator cuff, har en muskel eller sene innenfor dette området av skulderen fått en tåre. Dette tåre kan variere i alvorlighetsgrad fra en veldig liten splitt til et fullstendig skille mellom vev, dikterer hvilken type behandling er nødvendig for å helbrede skaden. Hvis rive er relativt små, trenger du kanskje bare å bruke en form for kuldebehandling for å hjelpe deg å gjenopprette.

Cold Treatment

Med en revet rotator cuff, er kuldebehandling brukes til å både redusere betennelser og redusere tilhørende smerter. Ved å redusere temperaturen i rotatorcuffen, du er faktisk tvinge blodet, som for tiden rushing å rive for å bidra til å helbrede skaden og deretter forårsaker området til å hovne opp, bort fra den skadde muskel eller sene. Og siden blodet er nå på vei bort fra tåre, bør hevelsen avtar, og dermed lettelser i smerte.

Mer kjent som kulde terapi, er en pose med is trolig den enkleste alternativet for å redusere temperaturen langs berørte vev, men kan du i stedet ønsker å bruke en pakke med frosne grønnsaker eller en faktisk kald pakke for å administrere denne behandlingen.

For å bruke denne metoden for behandling, bare hold isen på skulderen for alt fra 15 til 20 minutter i strekk flere ganger i løpet av dagen. Lenger, og du kan risikere å forverre skaden. Kaldt brukes på det skadde området for de første par dagene. Etter denne tid, bør du begynne å slå av mellom kulde og varme terapi. Du bør se en forbedring i din tilstand i tre uker til noen måneder.

Oppfølging Care

Som du lar tåre å helbrede, vurdere å ansette noen oppfølging i forbindelse med den kalde behandling. Ikke bare bør dette inkludere varme terapi, som brukes til skaden for samme tidsperiode som isen, men du vil også ha nytte av litt hvile og skånsom trening. Hvile er bare å ta det med ro på skulderen din og unngå de aktiviteter som kan forverre tilstanden din, for eksempel oppgaver som krever at du kommer over hodet. Med trening, ønsker du å strekke skulderen og senere innlemme noen lett trening for å sikre at du opprettholde styrke, fleksibilitet og hele spekteret av bevegelse innenfor skulderen din.

Hvis smertene vedvarer, eller til og med forverres, ta et par av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og kontakte legen din. Skaden kan være mer alvorlig enn du tror og medisinsk intervensjon kan være nødvendig å riktig helbrede din rotator cuff.