Digidexo.com

Avgiftning Fra Aspartam forgiftning

Aspartam, også kjent som NutraSweet eller lik, har vært i bruk som et søtningsmiddel i 20 år. Dr. John Olney er en hjerneforsker som har forskning på asparaginsyre, en metabolitt av aspartam, konkluderte de kjemiske forårsaket lesjoner i hjernen til mus. Mange tror aspartam er i roten av slike helseproblemer som atferds ekstreme i barn, anfall og fibromyalgi. Symptomer på aspartam toksisitet inkluderer slapphet, forvirring, hodepine og kvalme. Spesifikke næringsstoffer, tatt over en periode på seks uker, kan hjelpe kroppen til å fjerne giftige overbelastning av aspartam. Strenge unngå aspartam er også nødvendig.

Grønnleire

Grønn leire er tradisjonelt brukt i Europa som en intern detoxifier. Det absorberer og bærer aspartam og andre giftstoffer ut av kroppen. Etter atomkatastrofen i Tsjernobyl, ble sjokolade med grønn leire gitt til de som utsettes for stråling. Forstoppelse kan diaré, eller magekramper oppstå; starte med små mengder (1/2 ts eller mindre) og øke langsomt til en spiseskje daglig.

Vitaminer

En daglig B-100 Complex vil hjelpe nervevev gjenoppbygge og reparere. Legg 50mg niacin med et måltid, å øke dosen med 50mg daglig opp til 500mg per dag. Som niacin nivåer bygge, aspartam og andre giftnivået faller, skylles ut av kroppen ved blodet. En varm, kløende følelse som varer ca 20 minutter etter å ha tatt niacin er normalt, er det et tegn på at vitamin arbeider for å øke blodsirkulasjonen. Konsulter lege før du bruker niacin hvis du har en leversykdom.
Vitamin C bør tas for å øke tarm toleranse. Dette betyr at den enkelte terapeutiske doser vil variere, men er lett bestemmes ved å ta 1000 mg vitamin C per time, holde styr på hvor mye som er tatt, inntil metning forårsaker løs avføring. Når kroppen har så mye vitamin C som den kan bruke, er overflødig elimineres ved tarmer. Trekk fra 1000 mg fra beløpet tatt å nå metning og det er den enkeltes terapeutisk daglig dose.

Fordøyelsesenzymer

Kroppen produserer spesifikke enzymer for å fordøye typer mat. Stivelse krever ett enzym, proteiner en annen, og ulike sukker trenger andre spesielle enzymer. Friske rå grønnsaker, nøtter og frø bidrar enzymer i kroppen; Hvis dietten mangler disse, enzymer blir utarmet med alderen. For å fullføre fordøyelsen, særlig når kombinasjonen mat er spist, kan fordøyelsesenzymer suppleres. Kjøpe et produkt som inneholder papain, bromelain (fra papaya og ananas), samt amylase, laktase og lipase (pankreas) enzymer. Følg produsentens anvisninger. Fordøyelsesenzymer vil ikke bare bidra til å bryte ned mat når tatt med måltider, men de også inn i blodbanen for å løse partikler som aspartam som ikke hører hjemme der. Merk: helt frisk frukt inneholder enzymer, men å spise frukt med andre matvarer fører til gjæring. Bare supplerende enzymer bør tas sammen med mat. Nyt frisk frukt på tom mage.