Digidexo.com

Akryl Vs. Rustfritt stål Tongue Rings

Akryl Vs.  Rustfritt stål Tongue Rings


Det er mye feilinformasjon på nettet og i piercing parlors om det beste materialet for tunge smykker. Det er viktig å utdanne deg selv på fordeler og ulemper med akryl og rustfritt stål kroppen smykker fordi du bruker en dårligere materiale kan føre til alvorlige helseproblemer.

Pris

Du finner enkelt akryl vektstenger for mindre enn $ 5 som i 2010, på dine piercer, online, eller selv på kjøpesenter kiosker. Rustfritt stål vektstenger er litt dyrere, fra $ 5 til $ 10. High end implantat grad av rustfritt stål vektstenger kan koste mer enn $ 50.

Rengjøring

Rustfritt stål kan rengjøres med antibakteriell såpe og vann, eller med alkohol (ikke bruk alkohol hvis smykker har noen akryl eller perler i det). Akryl kan rengjøres med antibakteriell såpe. Alkohol vil ødelegge akryl smykker. Må ikke koke akryl smykker eller utsettes for ekstreme temperaturer eller det kan knuse.

Holdbarhet

Rustfritt stål er det mest slitesterke materialet for piercinger og med riktig pleie vil vare lenge. Akryl er mottakelig for riper som kan havnen bakterier og forårsake infeksjon.

Sterilisering

Rustfritt stål smykker kan steriliseres i en autoklav. Akryl ikke kan motstå de høye temperaturer og vil smelte i en autoklav. Akryl kan ikke steriliseres, slik at det aldri bør brukes i friske eller helbredende piercinger.

Risiko

Akryl ringer kan lekke giftstoffer over tid på grunn av den varme, fuktige miljøet i munnen. Stål ringer kan skade tennene hvis du bite ned på smykker. Etter din piercing er leget, bør du bytte til en kortere vektstang for å hindre biting ned på ballene.