Digidexo.com

Narkotika reaksjoner i babyer

Vaksiner og skudd gitt til babyer (24 måneder og under) er ofte en årsak til bekymring blant foreldre, spesielt hvis den lille er utsatt for reaksjoner og allergier. Det er viktig å innse reaksjoner er sjeldne. Det er også viktig, men å vite og være i stand til å gjenkjenne symptomer på en reaksjon bør de oppstår.

Narkotika

Narkotika i vaksiner og immunisering skudd er vanligvis en mild eller en død versjon av sykdom / sykdom de er ment å beskytte mot. Vaksinasjons legemidler til spedbarn under 6 måneders alder er vanligvis for hepatitt B, difteri, stivkrampe og kikhoste, pneumokokksykdom, HIB, polio og rotavirus.

Funksjon

Stoffet i vaksinasjoner brukte på den lille ett verk på en bestemt måte for å hjelpe barnet unngå alvorlige og potensielt dødelige sykdommer og sykdommer i hele hans / hennes barndom og liv. Når et barn eller voksen møter en sykdom, bygger kroppen opp immunitet mot det å hindre ytterligere forekomster. Vaksiner er gitt for å utløse en reaksjon i kroppen som gjør det virke som the real thing, hjelpe barnet ditt bygge immunitet uten å gå gjennom livstruende prosessen med iherdig gjennom den.

Milde reaksjoner

De vanligste milde reaksjoner som forekommer hos babyer er hevelse / ømhet av injeksjonsstedet og en mild feber. Disse reaksjonene skje i en i fire babyer. Andre milde reaksjoner inkluderer fussiness, dårlig matlyst, hovne ben eller arm, tretthet og oppkast. Diaré er også kjent til å forekomme med rotavirus-vaksine.

Moderate / alvorlige reaksjoner

Moderate og alvorlige reaksjoner er svært sjeldne, og bør ikke ergre seg over for mye i dagene før barnets skudd. Alvorlige reaksjoner er ofte en allergisk reaksjon mot et bestemt materiale i vaksinen. Moderate til alvorlige reaksjoner bør sees av en lege og behandlet deretter. Det er viktig å vite hvilke skutt barnet ditt har fått for å hjelpe legen behandle den. Disse reaksjonene inkluderer anfall, koma, senket bevissthet, permanent hjerneskade, feber over 105 grader F og gråt non-stop i 3 timer eller mer. Disse reaksjonene er så sjeldne, men at de ikke kan endelig knyttet til vaksiner selv.

Time Frame

For de fleste reaksjoner på vaksiner i babyer, bør symptomer ganske raskt. Fussiness, tap av matlyst, hevelse og ømhet bør skje i løpet av de første timene etter at skuddene og kan vare en til tre dager. Hele benet eller armen kan hovne opp eller utslett kan vises fra én til 10 dager etterpå. Disse reaksjonene kan vare så mange dager også. De andre milde reaksjoner vanligvis bare skje innen en uke etter at vaksinasjoner. Moderate og alvorlige reaksjoner, så vel, vil skje i løpet av noen få minutter til et par timer etter at skuddene er gitt, og må behandles umiddelbart.