Digidexo.com

Når skal ringe legen for et barns feber

Når skal ringe legen for et barns feber


Kroppstemperaturen reguleres av hypothalamus i hjernen. Dette holder temperaturen reguleres til et gjennomsnitt på 98,6 grader Fahrenheit når det tas oralt. En feber er ikke en sykdom, men det er et symptom på andre forhold. Feber kan faktisk hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner og sykdom. Men la en feber løp kan ikke være det beste alternativet for alle, spesielt barn. Det er signaler som forteller deg når du skal ta et barn med feber til legen.

Måle Fever

Digitale termometre gi avlesninger løpet av et minutt eller mindre. Disse er enten oral eller rektal. Den gammeldags glass og kvikksølvtermometer bør erstattes med digitale termometere, fordi hvis glass termometer pauser, er det en fare for kvikksølvforgiftning. For å måle et barns temperatur muntlig, plasserer termometeret under tungen. Har barnet lukke leppene rundt termometeret for å holde den på plass. Den mest nøyaktige avlesning er å ta en rektal lesing. Dette gjøres ved å sette inn termometeret 1/2 til 1 cm inn i barnets rektum. The American Academy of Pediatrics anbefaler at hvis et barn er yngre enn tre år, bør temperaturen hans tas rektalt. Vent en time etter trening eller ta et varmt bad før du tar en temperatur. Vent minst 20 minutter etter å ha spist eller drukket hvis du tar en muntlig temperatur.

Fever

Hvis barnet ditt er under 2 måneders alder med en rektal temperatur på 100 grader Fahrenheit eller høyere eller lavere enn 95, så ta kontakt med helsepersonell. I en alder av 2 måneder eller mer, ring din omsorg leverandøren hvis rektaltemperaturen er 100,4 grader Fahrenheit eller en muntlig temperatur på 101 eller høyere. På seks måneder gammel, hvis barnet ditt kjører en feber på 102 grader eller høyere, og deretter ringe legen. Selv om barnet ikke synes syke, fortsatt kaller fordi barn kan bli syke raskt. Ring for noen feber som varer mer enn 1 dag hvis barnet er under to år gamle eller 3three dager hvis barnet er over 2 år gammel. Ring hvis du er i tvil om alvorlighetsgraden av feber.

Varselskilt

Hvis barnet ditt er å kjøre en feber og har en eller flere varseltegn, ring din lege. Disse tegn er konstant oppkast, diaré, tørr munn, øreverk, irritabilitet, ingen matlyst, sår hals og en stiv nakke. Andre tegn er blekhet, kramper, hodepine, utslett, hovne ledd og magesmerter. Flere alvorlige faresignaler er hevelse på hodet, blir ikke svarer og problemer med å puste. Hvis du er usikker på når du skal ringe legen din, snakk med din omsorg leverandøren før barnet blir syk.