Digidexo.com

Hvordan oppdage morsmelkerstatning allergisymptomer i Your Baby

Hvis du er redd babyen er allergisk mot morsmelkerstatning, er du ikke alene. Mange mødre og fedre bekymre deres babyer er allergisk, men bare ca 3% av babyer er allergisk mot melkeprotein som er den vanligste benyttet for baby formel. Enten den skyldige er melk eller soya, er det klare tegn og symptomer på en morsmelkerstatning allergi å se etter.

Hvordan oppdage morsmelkerstatning allergisymptomer i Your Baby

Kontroller babyens hud. Hvis du ser elveblest, eksem eller andre utslett og blemmer, kan dette være en heads-up at barnet ditt kan være allergisk mot hva hun drikker.

Vær oppmerksom på de tider barnet spytter opp etter måltider. Han spytter opp, eller faktisk oppkast? Oppkast gjentatte ganger eller kraftig kan være en indikasjon på at noe er galt - og det kan være en morsmelkerstatning allergi.

Kontroller babyens avføring. Illeluktende bæsj eller avføring som er svært vanskelig eller veldig myk kan være et tegn på allergi for baby formel.

Vurdere babyens komfort nivå etter en fôring. Hvis hun virker spesielt masete eller gråter, kan det være kolikk eller noe annet ... eller det kan være et symptom på å være allergisk mot morsmelkerstatning.

Lytt til babyens pust hele dagen. Enhver tungpustethet, uforklarlig lunger eller nasal slim kan være et tegn på en morsmelkerstatning allergi.

Se etter andre tegn på at noe ikke er riktig med babyen din, for eksempel urolig søvn, for mye vektøkning, eller ikke nok vektøkning. Disse kan også indikere en morsmelkerstatning allergisk reaksjon.

Ring barnelege eller fastlegen hvis du er bekymret for at barnet ditt kan ha en allergi mot sin formel. Halvparten av babyene allergiske mot melkeprotein vise også en allergi mot soya-basert formel. Det er hypoallergeniske formler på markedet, men det er best ikke å sette barnet ditt på dem med mindre allergi har blitt bekreftet, siden formlene ikke smaker veldig bra.